Mien zenét ajánlatok kerékpározáshoz?
Figyelt kérdés
Hobbibol országuti kerékpározok és jo lenne ha lenne egy motivácio szerű zene. Vagy szerintetek jobb ha nem halgatok zenét kerékpározás közbe?2017. nov. 15. 19:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass zenét, inkább a körülötted lévő forgalomra figyelj. Zene hallgatás közben nem hallod a kéklámpások szirénázását, a dudáló autókat. Tehát inkább ne hallgass zenét, megóvod magadat és mást is a balesettől.
2/7 anonim válasza:
Én is azt mondom,hogy ne hallgass zenét tekerés közben.Még akkor se,ha gyér forgalmú úton biciklizel.Nekem többször volt olyan,hogy őz,szarvas futott át előttem.Ha nem figyelek föl a zajra,akkor talán már nem élnék.
3/7 Wadmalac válasza:
Zenét hallgatva fogalmad sincs arról, ami mögötted történik. Beláthatatlan kanyarban is tudhatod, ha szemből jön valami, ha nem dübörög a füledben a tuctuctuc.
Életveszélyes. Szerintem még gyalogosnak is.
Csak mellesleg, ez ma a harmadik kérdés, ahol ezt látom: mien.
Milyen.
Tanuljátok már meg ezt a minimumot, j és ly használata nem egy űrtechnikai tudomány.
4/7 anonim válasza:
#3 Dehogynem az, drága is, kidobott pénz minden egyes ly leütése.
5/7 anonim válasza:
Zenehallgatas csak szobakerekparon javasolhato! Minden mas esetben balesetveszelyes ... de nem csak magadat veszelyezteted, hanem a kornyezetedet is.
6/7 anonim válasza:
Maximum, akkor hallgass zenét, ha terepen mész vele és senki más nem jár arra, forgalomban ne. Egyébként bármit ami tetszik neked.
7/7 anonim válasza:
Ja most jut eszembe a vadállatok lehetősége. Inkább terepen se. Szobabiciklin hallgass zenét inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!