Megéri a MOL bubi bicik bérlet Budapesten?
Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 13:53
2/6 anonim válasza:
Van olyan helyzet,hogy kellhet.
Ebből következik,hogy megéri.
3/6 Alex Fly válasza:
Attól függ, mennyit használod. 1-2 alkalomra nem biztos. De ha napi szinten közlekedsz vele, akkor már más a helyzet.
4/6 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm, aki a belvárosban lakik, és nagyon sokat használja a Bubit. Neki nyilván megéri. Szóval attól függ, hogy mennyit használnád.
5/6 anonim válasza:
Nekem megéri. Belvárosban jól összeköt olyan pontokat, amik hiába vannak közel, valahogy kifelejtették őket a tömegközlekedésből. Ezen kívül éjszaka, megritkult járatok esetén is jó alternatíva. Eddig mindig félévessel, meg osztott bérlettel operáltam (többen vettünk egyet), de most már nem garasoskodok, látom, hogy megéri az éves. Egész télen itt szívtam, hogy nincs bérletem, pedig milyen jól jönne most gyorsan áttekerni innen oda, áthidalni a közlekedési fekete lyukakat.
Szóval ha használod a város központi részét, a Bubi által fedett részeket gyakran, akkor megéri. Ráadásul ugye négy bringa kölcsönözhető egy időben, ez is jól tud jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!