Ez a kerékpár jó vétel?
Triban 540 FB.160000 forintért.
Munkába járáshoz kellene (napi ~70 km).Most egy agyváltós Csepel Landridert használok erre a célra.Ezzel viszont átlagosan másfél óra az út oda,másfél vissza.Ezért szükségem lenne egy gyors biciklire.S ha már veszek,akkor ujjat.

kicsit még szemezgettem
na ez pl. nagyon jónak tűnik és csak 30e
igaz szegeden van.... ha pesti vagy akkor lehet érte vonatozni így már rájön az utiköltség is
viszont ilyen bringákat pofon egyszerű tömegközlekedéssel használni mert csak felkapod a válladra és átbattyogsz vele a síneken :)
# 9
Nem.Most csomagtartóban viszem a holmimat.És ezen nem is akarok változtatni.

Értem :)
Lehet ezekre a bringákra is szerelni, csak nem éppen hétköznapi látvány :D
keresgélj jófogáson a közelben ahol laksz "országúti kerékpár" címszó alatt, én ezt tudom tanácsolni.
az a 160e ft rettentően sok szerintem

A kerékpár jó vétel. A BTWIN váztervezése nem rossz, a Tiagra pedig kellemes igásló (utána már a 105-ös jön a sorban, ami már szinte pazarlás "csak közlekedni", de nyilván igényesebb és jobb, mint a Deore vs Alivio a monti szettek között)
Tudok még egyet ajánlani, utolsó darabok L és M méretben láttam talán 150ért, itt: [link]
Ezen az alkatrészek (Altus, Acera, hajtómű) gyengébbek, viszont V-féket kapsz. A Tribanon nem írják, milyen van fent, de vedd figyelembe: megpakolva kell a fékerő. Patkófék is jó, de izmos, legalábbis valamilyen kétforgáspontos kell(ene)!
Ha újat akarsz venni, akkor inkább ezt vedd figyelembe. Szerintem pl. Triban 540 + 105-ös patkófékekre cserélni most v. később. (De mielőbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!