Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a kerékpár jó vétel?

Ez a kerékpár jó vétel?

Figyelt kérdés

Triban 540 FB.160000 forintért.

Munkába járáshoz kellene (napi ~70 km).Most egy agyváltós Csepel Landridert használok erre a célra.Ezzel viszont átlagosan másfél óra az út oda,másfél vissza.Ezért szükségem lenne egy gyors biciklire.S ha már veszek,akkor ujjat.

2017. okt. 29. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem sok komoly holmit tettek rá , olcsóbban jobbat de megkíméltet ki lehet fogni .
2017. okt. 29. 16:02
 2/15 anonim válasza:
Triban 520 FB-n nem gondolkoztál? Azon Sora szett van, és olcsobb is egy tizessel.
2017. okt. 29. 19:12
 3/15 A kérdező kommentje:

# 2

Ilyen drága biciklim még nem volt és eddig nem is nagyon foglalkoztam a témával.De a Tiagra, ami ezen van nem jobb?

2017. okt. 29. 20:00
 4/15 anonim ***** válasza:
ennyiért én meg nem venném az tuti..én 220ért használtan Full carbon ultegra szettes outit vettem..ez meg 160ért ócskavas..persze munkába járni jó, de ha annyi az elvárás hogy munkába menj vele akkor meg miért nem jó egy olcsó használt outi?
2017. okt. 29. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:

ááááá ez nagyon drága szerintem :)

én is inkább használtat vennék.... fele ennyiből elég durvákat lehet kapni, de ott van a jó öreg csehszlovák favorit is aprópénzért, az is megy mint a barom

2017. okt. 29. 23:50
 6/15 A kérdező kommentje:

Persze,hogy drága..Amikor elkezdtem nézegetni az árakat majd összefostam magam.

Vettem volna használtat.DE a kereskedő be akart csapni.Azt mondta megkímélt,csak néhány hetet használt bicikli és az előző tulaj visszavitte a boltba.De szemmel láthatóan sokat hajtották.A gumik a lánckerekek alaposan meg voltak kopva.Ha a használt kerékpárokkal a szaküzletben is át akarják vágni az embert,akkor a magánszemélyek még inkább.

------------------------

Ha ez sz.r,akkor milyen ujj biciklit érdemes venni?

2017. okt. 30. 03:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem szar, csak drága... ennyi nem ér meg szerintem :)

Egy 40 éves Favorit ugyan ilyen jól megy mint ez....

2017. okt. 30. 11:48
 8/15 A kérdező kommentje:

# 7

Használtam már régi 30-40 éves kerékpárokat.Azokért viszont nem fizettem.S akkor helyben dolgoztam és városon belül kellett bicikliznem és csak 10 km-t.Most egy nap többet tekerek mint akkor egy hét alatt.Volt olyan amelyik kettétört alattam,de nem volt gond.Be sétáltam vele a munkahelyre és ott a hegesztő meghegesztette ingyen és faszán..

Mint írtam vettem volna használtat,de a kereskedő át akart vágni.Jó lenne nekem a régi is,ha tudnám az előéletét.

Ezért inkább újban gondolkodom.

------

Ha ez nem, akkor mégis milyen új bicikli lenne a tuti?

2017. okt. 30. 15:24
 9/15 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én nem ismerem az ilyen árkategóriájú bringákat :)

nekem outi régi favorit van...

monti egy csepel ranger amire még ráköltöttem pár tízezret, hogy jobb alkatrészekből legyen, de ezzel az átlagsebességem úgy 13-15km/h mert túrára használom megrakva, szóval nem egy gyors :)

utána átülve a favorit egy villámgépezetnek tűnik :D

új bringa is lehet szar és használt is lehet jó.

Gondolom cuccaidat hátitáskában viszed így nem kell olyan bringa amire lehet pakolni, szóval valamilyen használt virsligumis outit vennék a helyedben.... arra viszont drága gumi kell, hogy ne kapj minden másnap defektet :)

2017. okt. 30. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:

nem írtad hova valósi vagy...

itt egy bringa csak 17e-ért: [link]

ez egy elég jó alap... erre még ráköltesz mondjuk 13e-et és 30e-nél vagy... azért van különbség 30e és 160e ft között.

persze meg kell nézni élőben a bringát, hajtókart, tengelyeket megnézni nem-e lötyögnek nagyon... racsnit, első lánckereket megnézni mennyire kopottak..

mondjuk én kapásból nyerget cserélnék :D kemény nyerget szeretem, vagy ha a mostani bringád nyerge kényelmes akkor azt át lehet tenni stb...

2017. okt. 30. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!