Ez a kerékpár jó vétel?
Triban 540 FB.160000 forintért.
Munkába járáshoz kellene (napi ~70 km).Most egy agyváltós Csepel Landridert használok erre a célra.Ezzel viszont átlagosan másfél óra az út oda,másfél vissza.Ezért szükségem lenne egy gyors biciklire.S ha már veszek,akkor ujjat.

# 2
Ilyen drága biciklim még nem volt és eddig nem is nagyon foglalkoztam a témával.De a Tiagra, ami ezen van nem jobb?

ááááá ez nagyon drága szerintem :)
én is inkább használtat vennék.... fele ennyiből elég durvákat lehet kapni, de ott van a jó öreg csehszlovák favorit is aprópénzért, az is megy mint a barom
Persze,hogy drága..Amikor elkezdtem nézegetni az árakat majd összefostam magam.
Vettem volna használtat.DE a kereskedő be akart csapni.Azt mondta megkímélt,csak néhány hetet használt bicikli és az előző tulaj visszavitte a boltba.De szemmel láthatóan sokat hajtották.A gumik a lánckerekek alaposan meg voltak kopva.Ha a használt kerékpárokkal a szaküzletben is át akarják vágni az embert,akkor a magánszemélyek még inkább.
------------------------
Ha ez sz.r,akkor milyen ujj biciklit érdemes venni?

Nem szar, csak drága... ennyi nem ér meg szerintem :)
Egy 40 éves Favorit ugyan ilyen jól megy mint ez....
# 7
Használtam már régi 30-40 éves kerékpárokat.Azokért viszont nem fizettem.S akkor helyben dolgoztam és városon belül kellett bicikliznem és csak 10 km-t.Most egy nap többet tekerek mint akkor egy hét alatt.Volt olyan amelyik kettétört alattam,de nem volt gond.Be sétáltam vele a munkahelyre és ott a hegesztő meghegesztette ingyen és faszán..
Mint írtam vettem volna használtat,de a kereskedő át akart vágni.Jó lenne nekem a régi is,ha tudnám az előéletét.
Ezért inkább újban gondolkodom.
------
Ha ez nem, akkor mégis milyen új bicikli lenne a tuti?

Jó kérdés, én nem ismerem az ilyen árkategóriájú bringákat :)
nekem outi régi favorit van...
monti egy csepel ranger amire még ráköltöttem pár tízezret, hogy jobb alkatrészekből legyen, de ezzel az átlagsebességem úgy 13-15km/h mert túrára használom megrakva, szóval nem egy gyors :)
utána átülve a favorit egy villámgépezetnek tűnik :D
új bringa is lehet szar és használt is lehet jó.
Gondolom cuccaidat hátitáskában viszed így nem kell olyan bringa amire lehet pakolni, szóval valamilyen használt virsligumis outit vennék a helyedben.... arra viszont drága gumi kell, hogy ne kapj minden másnap defektet :)

nem írtad hova valósi vagy...
itt egy bringa csak 17e-ért: [link]
ez egy elég jó alap... erre még ráköltesz mondjuk 13e-et és 30e-nél vagy... azért van különbség 30e és 160e ft között.
persze meg kell nézni élőben a bringát, hajtókart, tengelyeket megnézni nem-e lötyögnek nagyon... racsnit, első lánckereket megnézni mennyire kopottak..
mondjuk én kapásból nyerget cserélnék :D kemény nyerget szeretem, vagy ha a mostani bringád nyerge kényelmes akkor azt át lehet tenni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!