Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri Csepel biciklit vásárol...

Megéri Csepel biciklit vásárolni, jó márka?

Figyelt kérdés
vagy helyette mit ajánlanátok?

2017. okt. 15. 10:49
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

erről mi a véleményeket?

könnyebb túrázáshoz szeretnék vásárolni egy bicajt

2017. okt. 15. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

vagy ez

2017. okt. 15. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
nehéz, és drága, alsókategóriás alkatrészekkel. Ennyiért a helyedben néznék már egy hét nyelven beszélő, fullos használtat :)
2017. okt. 15. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Dicsérni és ajánlani kellene, mert hazai tulajdonú márka, de ahogy írták, nagyon alsó kategóriás cuccokkal szerelik. Nyár elején akartam venni egy Csepel Rapid bringát, de nem tudtam megbarátkozni azzal, hogy tourney váltó van rajta, és a boltban azt mondták hogy nem is tunák kicserélni valamilyen jobb váltóra. Azért az árért meg szerintem drága volt (130 ezer fölött), így nem vettem Csepelt, és nem is fogok.
2017. okt. 16. 13:33
 5/6 szlory ***** válasza:

Naa. A Csepel jó, de magyaroknak gyárt. Akik képesek a Tesco GTX bringát komolyan venni, vagy a Praktikerben a talicskára dobni egyet. Egy Frisco, egy Royal4* az nem landrider meg rapid, hanem "minőség és stílus". ;)

Ezeket viszont felejtsd el, mert a 17 kiló túrázásra sok. Ha városba szaladgálsz vele, alkalmanként vagy legalábbis rövid távon és nyugisan (~5km, ~20km/h alatt), akkor megfelelő lehet, de amúgy 70-80e Ft táján könnyen lőhetsz használtat.

Vagy aluvázasat, ami egész modernül néz ki és nem nyeklik-nyaklik rajta minden alkatrész, vagy acélvázasat, ami klasszikus kinézetével, átfesthetőségével, kényelmével tud hódítani. Én 30-ért vettem Binachit, +20 alkatrészre ment el és kellékre. Végül 50-ért egy láthatóan már használt (de nem lehasznált), de hasítós női túrabringa lett a vége, amihez képest e kettő Csepel csak annyit tud pro, hogy nincs rajta karcolás. Használt acélból 50-ért már olyat kapsz, hogy megfordulnak utána (persze ha nem jön be a "vintázs" életérzés, akkor felejtős)

2017. okt. 18. 10:55
 6/6 szlory ***** válasza:

Nézd: [link] vagy [link]

Aluból: [link] , [link] , [link]

És nem válogattam sokat, csak első portál, most átszitálva (és kb hetente egy halom új kerül eladósorba, ilyen ország vagyunk :))

2017. okt. 18. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!