Fékszett. Promax, vagy Saccon?
Fékszettet+ karokat vennék az egyszerű városi bicajomra. Melyik márkát ajánlanátok?
(Shimanora nincs 13k-m)
Értem,köszi!
Ez pár~tízezres multiból való tizenéves tömegbicaj,semmi különös,munkábajárós.
Innen,ezekből vásárolnék:
Köszi!
A fentebb linkelt Spindel itt Szegeden kb.1,5km-re van tőlem,-náluk néztem az említett két típust.
Ezen a szinten azt vedd, amelyik jobban tetszik. A legigénytelenebb, egyúttal talán legnehezebben beállítható (rendesen) a canti fékrendszer. Ettől eggyel feljebb a V-fék. Mindkettő különböző fékkarokat igényel, ez csak azért fontos előre.
Amúgy pedig: igen, fémből legyen, annyi "ujjas" legyen a fékkar, ahogy neked szimpi (2 ujj vs 3 ujj / vs 4 ujj) A féktestek kialakítására nem sok ráhatásod lesz ezzel a koncepcióval, szóval veszed, amit tudsz. Fékbetét fontos, csapos betétet érdemes és még cantinál is asszimetrikusat, lehetőleg puhább gumikeverékből, ami nem eszi annyira a felnit (cserébe jobban kopik).
Ezeket használtan is be tudod szerezni ám, sőt, a "mindeghogynézki" bringára én a lehető legjobb féket rátenném, viszont használtban, ha olcsón akarom - és időm engedi a cserét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!