Megéri Fatbikeot venni városi használatra?
Városban használom , nem sokkal nehezebb tekerni , amint meg indulsz vele meg van a lendület lazán megy . Szeretem a vacak utak miatt mert sokkal lazábban el megyek vele a vavak uton mint más biciklivel . Meg ha ott csámborognak a bicikli úton és nem akarnak arrébb menni lazán le megyek a fűre és mint ha mi se lenne el húzok melletük . Télen is kivánló , a friss avon ami alatt nincs annyi jég azon is lazán el lehet menni vele . Én lazán le/fel megyek vele a padkán ez bírja rendesen es sima monti meg érzi a rossz utat meg a padkát is . Lendületet szerezni kicsit nehezebb mint sima városival , de gyorsan meg lehet szokni . Én nem is fogok sima utcai bringára fel ülni .
27"es kerekekkel 32 fokos váltóval lehet ezzel is állat mod menni . A nagy keréknek hála mert jo a tapadás nehezebben veszti a lendületet mert alapol nagyobb a lendület mint sima bringával .
szerintem a fatbike-ra nem gyártanak városi gumit. Számolj azzal, hogy ami van, azt az aszfalt megeszi. A gatyád rámegy.
Az pedig nem igaz, hogy alig nehezebb hajtani. persze, pörög a kerék, mert nehéz. De haladni nem nagyon lehet vele. a saját bringámon másfél Bar nyomás eltérést megérzek, akkor ez a traktorkerék, ami szerintem max 3 barra fújható, biztos ragad, mint a rágó.
Volt egyszer egy kanos MTB, aki jól megrakott egy cruiser lánykát. 9 hónappal később megszületett az első fatbike.
A városban gyakorlatilag ezt fogod látni belőle. Egy terepesített krúzert. És mint minden ilyennel, nem haladni kell, hanem csordogálni. Mint a fing a szélben. Arra mész, amerre akarsz. Aztán ha rossz felé tévedsz, legfeljebb kiverik a fogadat, mint kettővel fentebb jelezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!