Városi használatra 29er vagy trekking?
Illetve 180cm magas 80 cm belső lábhosszal milyen méretek lennének megfelelőek?
Méreteidet itt ellenőrizheted: [link]
Neked a 20"-t dobja, Alpina esetében a vázkialakítás miatt én a 21"-t javaslom, ha nem tudod előtte kipróbálni, akkor főleg. Hosszú stucnija van, legrosszabb esetben abból kell egy rövidebb. Vagy másik modellt keresünk..
Ebben az árkategóriában nagyon semmit kapsz sajnos, úgyhogy a felszereltségi színvonal azonos. Ezt leszámítva a városba fölösleges egy 29er, böszmébb, elképzelhető hogy nehezebb is. Az Alpina viszont Kellys vázat használ, a teleszkópnak van némi rugózása (4 centi kb a valóságban :D), fel tudsz rá szerelni csomagtartót és sárvédőt is ha kell. A tárcsafék vakítás, városban meg ilyen árért a V-fék megfelelő kell hogy legyen. És még szerintem szép is a maga módján.
21''????????
Nekem van 28!!'' os binyom!!!
Am én a trekkinget javaslom
#2 neked a kereked 28"-... nem a bringád...
Én városba cross-t vagy trekkinget vennék, bár attól is függ, melyik városba...
29 az böszme, nehezen manőverezhető...
Am én dirt/street párti vagyok, nem közúti városi közlekedésben nincs ennél gyorsabb eszköz... mindenen át jelszóval...
De igazából a vázméreteket próbálld ki, nekem országútiból is, montiból is, mindenből 2-3vagy több mérettel kisebb a kényelmes, mint amit a kalkulátorok ajánlanak. Pedig 195magas vagyok csak kicsit gerincferdült :)
Outiból pl hosszútávon 53-54 es méret jön be, velem egy magasak meg 57-60as kecskéken lovagolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!