Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen MTB pedált válasszak...

Milyen MTB pedált válasszak sima városi használathoz?

Figyelt kérdés

Miket kell figyelembe venni?

platform pedál?

inkább ilyen recésebbre gondoltam.

Milyet érdemes és milyen kategóriában?

A gyári eltört.

2017. aug. 26. 00:09
 1/6 TR75 ***** válasza:

Én ilyesmit használok a Landrideremen:

[link]

(Oké, a Landrider nem monti).

Szóval ez egy olyan pedál, hogy ha ráteszed a lábad, akkor rajta is marad. Sokfélét használtam, de ez vált be. Mindegy, hogy tél vagy nyár, fagyban ugyanolyan jól tart, mint 40 fokban. A szerelőm szerint BMX-esek is használják, és nem kímélik.

Egyetlen hátránya van: a tüskék elintézhetik a lábbeli talpát, ha az keményebb vagy mélyebb minták vannak rajta. Szóval erre érdemes figyelni.

2017. aug. 26. 04:37
 2/6 tothp ***** válasza:
Ha nem idegenkedsz tőle, akkor nagy BMX-es fémpedált. Nem nagyon csúszik rajta a vizes cipő sem, de a talpát sem nyírja ki túl gyorsan.
2017. aug. 26. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Milyen márka / árkategória ami alá nem érdemes menni?

A lényeg, hogy ne törjön el egy kisebb eséstől.

2017. aug. 26. 09:56
 4/6 TR75 ***** válasza:

Márkát szerintem nem érdemes írni. Az a lényeg, hogy masszív fémpedált érdemes venni.

Szerintem nézz körül a testbike-on, hozzávetőleges árakat is találsz, no, meg véleményeket is. Van 20 ezer körül is, és 5 ezerért is.

Nekem volt ilyen is:

[link]

Ez például műanyag, egy eséstől meggörbült a tengelye, nem tört el, de cserélni kellett.

[link]

2017. aug. 26. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
5-8kkörül gondoltam, ami igencsak visszafogott ár, csak nem tudom mennyire masszív.
2017. aug. 26. 18:09
 6/6 TR75 ***** válasza:
Én napi szinten 10-12 kilométert tekerek vele (esőben, hóban is), és még 30-50-et alkalmanként, amikor van rá időm (és energiám) aszfalton és földúton is. Mindezt 95-97 kilósan. Szóval elég masszív.
2017. aug. 26. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!