Miért nem tudok viszzarázódni arra a szintre ahol voltam?
Sziasztok! 4 éve extrém sportolok (Freeride&Downhill) az első három évben jól ment minden szépen fejlődtem habár estem nagyokat mindig hamar továbbléptem sosem hatott meg. Aztán úgy hozta a sors hogy az eséseknek ára lett műtétem volt miattuk amit szerintem jól viseltem de valami mégsincs rendben.
Amint felépültem annyira hogy visszatérjek a sporthoz valami megváltozott már egyáltalán nem megy úgy mint régen eleinte azthittem később jobb lesz de nem már több mint egy éve nemtudok visszarázódni folyton elesek bénázok nem sikerül úgy ugranom ahogyan kellene.Ha hívnak a többiek folyton találok valami kifogást miért nem megyek. Talán tudat alatt félek? Járt már valaki hasonlóképpen?
18f
Én egyik télen (2-3 éve) elcsúsztam egy kanyarban. Semmi bajom nem lett, csak kellemetlen volt. Azóta nyáron is lassabban megyek ott. Nem tudom a régi tempóval bevenni, és máshol is visszavettem, pedig tudom, hogy az egyedi (el)eset(t) volt, elég lenne hasonló időjárás esetén lassabban menni.
Nem megy, az agyam blokkol(ja a lábamat kanyarban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!