Bicikli vagy gorkori? Melyik a jobb?
Melyik milyen izmokat mozgat meg / testreszt formal? Melyikel jobb kozlekedni?
Probalom el hatarozni mit vegyek xD
18/L
A görkori semmiféle izmot nem mozgat?! :)
Szerintem a görkori jobban átmozgat,én amikor görkoriztam,akkor a hasamban,a mellemben és a karjaimban is volt izomláz amikor tavasszal elővettem. Szerintem a lábadat is jobban átmozgatja.
Szerintem a görkori jobban átmozgat,az egész testedet használnod kell.
amugy mindketto volt kicsi koromban, de talan most inkabb gokorit szeretnek.
elso valaszolo, miert lenne jobb eloszor biciklit venni? :)
koszi szepen az eddigi valaszokat!
Hobbiként rövidtávra görköri
Messzebb Sport ként bicó
Elso vagyok. azert irtam, h eloszor vegyel biciklit, mert azzal pl el lehet menni suliba is, dolgozni is, ide-oda, szoval akkor is eloveheted, ha a gorkorit nem, mert mondjuk nincs ra idod, vagy nem olyan a terep, ahol mehetsz gorkorival.
Egyebkent az egyik valaszolo azt irta h a gorkori semmifele izmot nem mozgat meg? Hat en estenkent lenyomok 5 km-t, elfaradok, leizzadok, a narancsbor tunedezik elfele, izmosodom szalkasodom. persze nem gyök kettovel megyek, hanem mint a szel... de hasznal :) szoval csak ajanlani tudom. meg a biciklit is.
ertem, koszi. igazad van
es szerintem sem lehet hogy egyik sem mozgatja meg az izmokat, emlekszem nekem is milyen izomlazam volt
mind2 nagyon szuper.
de talán bicikli az jobb. :)
a kori segit a lábat és a feneket formázni, de ehhez persze ido kell. a bicaj a combokat segiti, de ahhoz is idő kell.nem is kevés... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!