Országúti bringások több napos tekerésnél hol alszanak?
Olyan lelkes bringásokra lennék kíváncsi, akik több napos túrára elmerészkednek akár egyedül is..
Nyilván van lehetőség előre szállást foglalni, vagy campinget, de ahova én megyek az nem tipikus túraútvonal, mint pl a Balatonkör, ahol vannak campingek..szállást se tudok foglalni mivel nem tudom, milyen tempóban fogok haladni és hogy az adott helyre mikor fogok érkezni. És outisokat nem nagyon láttam még csomagtartóval, megrakott csomagtartótáskával sátorral stb. általában egy kis hátizsákkal mennek meg néhány kulaccsal..van aki a szabad ég alatt alszik? vagy milyen más lehetőség létezik? Eddig még nem mentem ilyen hosszú túrára, most akarok országúti bringát venni mert eddig mtb-vel mentem szilárd úton. Köszi a válaszokat
Hát figyelj, ha ilyen terveid vannak, mostoha körülmények közt is meg lehet oldani egy többezer km-es bringatúrát, de az biztos, hogy "jellem" kell hozzá... én nem lennék rá képes, valószínűleg 2-3nap után szaladnék haza...
Ő igaz kiment az országból, de érdemes megnézni, hogy nem többszázezres csodabringával, és nem is többszázezres öltönyös munkából csinálta amit csinállt.
A balaton kör 1nap alatt letudható...
Amúgy pedig kempingesebb helyet nemigen találsz a világban.
Amúgy ha nagyon túrázos kedvü vagy akkor mondjuk 70kilóméterenként foglalj szálást az egy nap alatt 3xis teljesithető,de te csak gurulaj nezelődj,és oda érsz amikor oda érsz.
Itt-ott elvileg van egy időpont ameddig elkell foglalni a szállást,de szerintem ezzel sem foglalkoznak mindenhol.
Vagy marad a csomagos túra.
Szia!
A biciklitípusok között nincs éles határ. Lehet egy országúti jellegű biciklid koskormánnyal és csomagtartóval, sárvédővel. Szerintem a kritikus pont az, hogy ha vékonykerekű a biciklid, mondjuk 23-622, akkor azt néhány naponta illik felpumpálni, de nyilván nem akarod magaddal vinni a műhelypumpát. Nekem éppen ezért 28-622-es gumi van a túrabiciklimen, amúgy koskormányos, vázváltós bicikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!