Bianchi Kuma 29.2 vélemények?
Egy 29-es haladó MTB-ot keresek max 180000ft értékben.
Hallottam a Bianchiról, hogy egy top márka ezért ez tetszett meg először de más opcióra is kiváncsi lennék.
Előre is köszi.
Én a szoros értelemben vett kérdésedre reagálnék, időhiányom miatt.
A Bianchi top márka, igaz. De főként országútiban. És főként 2x - 3x magasabb árkategóriában. Lefordítva: ezért a pénzért kapsz egy szexinek mondható, menő márkára matricázott design-t, alap felszereléssel. Az acera meg altus az alja, hidd el. Ha te "haladó"-t keresel, Shimanoból Alivio alatt ne legyen semmilyen komponens. És még az is a hobbista célokra tervezett. SLX-től indul a haladó széria, a kettő között pedig az igényeseknek és a kispénzű haladóknak a Deore a cél. Az alexrims felni sem arról híres, hogy klasszis volna. Könnyű embernek, közepes terepre tartós. Ezek felett halni fog menni, viszonylag gyorsan.
Ha tetszik a Kuma, akkor azzal vedd meg, hogy vagány gép, de óvatosan használd, mert ez egy jó, de azért kezdő cucc lesz. Még egy 100-ast tegyél félre, nagyjából 1 szezon múlva kezdd el a tuningot. Utána a stage 2 egy újabb 100as lesz. Na ennek a végére viszont lehet belőle egy haladó géped.
Ha nem akarod, akkor ezt a pénzt (200e-ig ez alap igazság nálam) próbáld minél "noname"-ebb modellbe önteni, amin a design tetszetős, a vázgeometriát el tudod fogadni (esetleg tesztelni vagy mások tesztjét meghallgatni) és legyenek rajta minőségibb komponensek. 180-200-ból már el lehet csípni egy jó hajtás-fék szettet, utána a kerékre és a telóra úgyis lesz még költeni való. Intersport és Hervis legendásan híres arról, hogy aprópénzért vásárolják a high-end Shimano alkatrészeket, aztán saját márkásokra feldobják. A RockRider sem rossz, de szűkös a kínálat, az 560-as meg már össztelós, neccesnek érzem..
Értem, köszönöm a kifejtést!
Viszonylag gyakran használnám szóval ha nem birja a nyuzást akkor lehet, hogy passzolnom kell, viszont az lenne a kérdés, hogy erről a 2-ről mi a vélemény: CANNONDALE TRAIL 6 2016 és Specialized Rockhopper.
Köszönöm a segitségedet!
Visszatértem. Ebből a Specó vállalható, ha mondjuk ezt nézem: [link]
A Cannondale ugyanúgy, mint a Bijanki. Menő név, de már ultragagyi szintet is gyárt. (Mint a Samsung okosteló. Régen a Galaxy S1 nagy menőség volt. Most a tróger nullától a high endig minden van neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!