Rockrider 520 vélemények?
90 ezer forintért nem kapsz ennél jobbat új állapotban, meg használtból is nehéz kifogni. nem bízok ezekben a márkákbnan, amiket ilyen helyeken árulnak mint dechatlon, tesco stb, ne számíts profi biciklire, igaz h tárcsafék, de annál is van hatalmas minőségbeli különbség. azt mondom hobbi célra, néha földútra hülyéskedni jó lesz.
2017. jún. 26. 16:54
ja meg 14-15 kilo, hegymászásra ne nagyon számíts vele :D
2017. jún. 26. 16:55
3/10 A kérdező kommentje:
munkába járni kell első sorban, esetleg dimbes-dombos-dombos dombos helyre kirándulni de nem szilakas helyekre :)) , hanem kitaposott fold/köves útra
arra jó, meg menőbb is, mint egy trekking, de lehet azzal jobban járnál. praktikusabb. de te tudod. én is mtb-t vettem túrázáshoz, jó széles gumija van, vékonyabb kellett volna elre a célra de nem hittem volna az elején, hogy ennyit számít, csak miután kipróbáltam egy országútit is
2017. jún. 26. 18:37
5/10 A kérdező kommentje:
az a baj a tarackingek sokkal nehezebbek ebben az árban :( 17-20kg környéken és kevesebb sebesség is van rajtunk :(.
6/10 A kérdező kommentje:
Gepida alboin 200 crs - lehet vmivel olcsóbb, 28-as kerék, 3x7 sebesség, és kb 12-14 kg. Arra amit irtal ez sokkal jobb, nagyobb és vékonyabb kerék (nem outi), földútra is tökéletes. Tapasztalatból írom.
És bár sokaknak van gepidája, de mégse minden 3ik szembejövö ugyan olyan btwines.
2017. jún. 27. 08:30
8/10 A kérdező kommentje:
Az oldalon 17kg ír :(. Ezt nem értem vagy csomag tartó nélkül könnyebb ?
9/10 A kérdező kommentje:
Az trekking, én 200 crs-re gondoltam, az croos bringa.
[link]
A trekking lecsupaszított változata. 14 kg-ot ir, bár ilyen bringánál nem tudom miért ilyen fontos a súly, ezek nem versenybringák. Szerintem a váltók ezen jobban, és azt veszel rá ami neked tetszik. Pl én gyorszáras sárvédőt vettem, és most fogok decathlonba gyorszáras csomagtartót, mert csak néha kell. De persze attól függ neked hogy kell. Ezekböl a tavalyi modell kb 80-85 körül van, berguszon honlapján nézz körül.
2017. jún. 27. 13:27
Kapcsolódó kérdések: