Milyen kerékpárt érdemes venni?
Decathlonnak a btwin megéri? milyenek, vannak olcsóbb biciklik belőlük. azt mondják, hogy nem annyira jó az anyagminőségük. Nem tartósak. Ez mennyire igaz?
Merida? De azok 150 000 fölött kezdődnek...
Egy szép, nagy, fejtegetős kérdést tettél fel. Nem lesz rá 100-as válasz. Én maradok szűken véve a kérdőjeles mondataidnál és egy rövid magánvéleménynél.
Btwin megéri? Igen, abban a tekintetben, hogy náluk csak a minőséget fizeted, a márkanevet nem árazzák. MTB-ből pl. a RockRider 540 egész jó etalon ár-érték arányban.
Nem kevésbé tartós, mint bármilyen agyonolcsósított drótszamár.
Merida? Semmiképp, ott már túl sokat fizetsz márkáért. 150e pénzért legalábbis semmiképp nem jó ár/árták arány.
Nézhetsz még Hervis v. Intersport gépeket, nagyjából Decathlon, jó kis akciókkal, nagyon jó alkatrészekkel (XT szettek és tsai) előkerülnek, különösen ősszel.
Javaslom még megnézni a Kross márkát. Ők olcsósított tömegcuccal dolgoznak, de egész lelkiismeretesen. 150 táján pl. őket nézném először, már csak azért is, mert kevesebb lesz belőle utcán, mint az 540/520 Rokkrájderből.
Milyen kerékpárt érdemes venni? Ha nem tudsz megbízható használtat és nincs nagyjából 200 rongyod, akkor a fentiekből.
Márkát nem akarok megfizetni, ugyan úgy ugyanolyan alkatrészekből csinálják.
Az a lényeg, hogy tartós legyen, használnám munkába járáshoz is 40 km naponta.
A hervisben nagyon drágák vannak. 200 alatt nem is láttam ott biciklit, vagy legalábbis nem volt.
Intersportban van ez 140 000 ről 79000 re van leakciózva, de miért? Genesis Solution 1.0
Másik boltban ezt néztem, MERIDA 2017 BIG.SEVEN 40 15 MATT KÉK de ez 189000 ft lenne azt mondta 157 000 odaadja. Megéri? majdnem kétszer annyiba kerül a genesisnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!