60-70 között érdemes kerékpárt venni?
#1: ez baromság, miért ne kapna?!?!?!
Itt az én bringám:
45.000 volt akciósan újonnan (most 60e egy ranger)
Oké költöttem rá, lecseréltem a gagyi műanyag sárvédőket fémre, műanyag pedált fémre de az alap bringa is használható lenne városi közlekedésre.
A többi cucc amit vettem/tettem rá
(kormányszarvak, visszapillantó, km/h mérő, kulacstartó, váztáska, új nyereg, új monoblokk, hátsó váltóvédő) már csak extra dolgok ami nélkül is elmenne a bringa.
lehet kapni ennyiért csak el kell fogadni, hogy arra valók amire tervezték őket, és nem többre. ha valaki nem sportorientáltan kerékpározik annak 150 ezernél /komplett felszereléssel együtt!/ nem érdemes többet kerékpározásra költenie, mert felette már - szerintem - pénzkidobás.
ha viszont komolyabb célok is vannak, táv, sebesség, sport, akkor oda bezony áldozni kell nem is keveset. és ez egy ördögi kör. de van egy bizonyos értékhatár, ami szerintem autóban is megvan, hogy egy bizonyos vételár felett nem ad annyi pluszt egy kerékpár, mint amennyivel drágább, van akinek ez a határ 80, 150 , 650 vagy 2millió 650 ezer Ft
egy kérésem van: Észak-Olaszországba ne menj soha kerékpározni! - tükörsíma utak, mindenki bringázik még a szállásunkon a bejárónőnek is 2,5 milliós karbon bringája volt úgy hogy hobbiból meló után ment tekergetni... nem ajánlom :D
Írta a kérdező, hogy nyugodt városi használatra...
szerintem arra még egy 30 éves csepel bringa is megfelel ha jó állapotban van.
Te tudod :)
Én tartom magam ahhoz, hogy egy 45e forintos bringa is lehet kiváló (lásd enyém ami 7 éves de újnak néz ki) és egy 100e forintos bringa is lehet sz@r ha az ember nem törődik vele.
70 kiló vagyok, de már letettem az "olcsó" vételről.
teszek hozzá, és a kicsit 100 fölötti kategóriában is körülnézek, addig meg informálódok a gyártókról miegymásról. Köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!