Egy 165cm magas lánynak mekkora mountainbike -ot lehet és kell vásárolni?
Eddig 26" os teleszkóp nélküli acélvázas kerékpárja volt.
De mindig arra panaszkodott hogy nehéz tekernie.
Én tudom hogy a nagyobb kerékátmérő segíthet ezen (+több fokozatú váltó +aluváz), de ha meg túl nagy akkor már kényelmetlen lesz neki a használata.
Meddig lenne érdemes elmenni?
Vagy nem ilyen egyszerű?
Másodlagos kérdés hogy az összeteleszkópos kerékpárnak van -e értelme? Vannak -e hibái? (Újabban nem nagyon látom boltokban. Sosem volt ilyenem.)
Használt kerékpárban gondolkodunk nem újban.
De mennyivel régebbit érdemes még megvenni?
5-10 év?
Sziasztok!
Használtan (de ezzel foglalkozó boltból, akik át is nézték eladás előtt) újszerű állapotban sikerült venni egy Nakita Eagle 3.5 típusú 26" -os, unisex S-es vázú, állítható első teleszkópos, olajos tárcsafékkel szerelt 24 sebességes bringát a lánynak. (Zöld színben.)
90000 Ft-volt (kimaxoltuk). Plusz utólag fel kellett szereltetni hogy szabályosan lehessen közlekedni vele (csengő, prizma, bónusz kulacstartó...)
A futár sajnos odaverte a hátsó váltót szállítás közben, de ki lehetett egyengettetni... -1500HUF :(
(Kis összegre való tekintettel nem próbáljuk leverni rajtuk.)
Köszönjük a sok segítséget.
Esetleg leírhatjátok jó üzletet csináltunk -e.
Én elég jónak láttam, mert nem egy tömegtermeléses kerékpár hanem Osztrák márka.
Pedig a tömeg termelés a jó:mindig minden kapható hozzá!
Esetleg nagyfelbontású részletgazdag fotokkal ilusztráld,hogy mi is került hozzátok.
Úgy egyszerübb véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!