Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy 165cm magas lánynak...

EagleHUN kérdése:

Egy 165cm magas lánynak mekkora mountainbike -ot lehet és kell vásárolni?

Figyelt kérdés

Eddig 26" os teleszkóp nélküli acélvázas kerékpárja volt.

De mindig arra panaszkodott hogy nehéz tekernie.

Én tudom hogy a nagyobb kerékátmérő segíthet ezen (+több fokozatú váltó +aluváz), de ha meg túl nagy akkor már kényelmetlen lesz neki a használata.

Meddig lenne érdemes elmenni?

Vagy nem ilyen egyszerű?

Másodlagos kérdés hogy az összeteleszkópos kerékpárnak van -e értelme? Vannak -e hibái? (Újabban nem nagyon látom boltokban. Sosem volt ilyenem.)

Használt kerékpárban gondolkodunk nem újban.

De mennyivel régebbit érdemes még megvenni?

5-10 év?

2017. aug. 14. 21:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Használtan (de ezzel foglalkozó boltból, akik át is nézték eladás előtt) újszerű állapotban sikerült venni egy Nakita Eagle 3.5 típusú 26" -os, unisex S-es vázú, állítható első teleszkópos, olajos tárcsafékkel szerelt 24 sebességes bringát a lánynak. (Zöld színben.)

90000 Ft-volt (kimaxoltuk). Plusz utólag fel kellett szereltetni hogy szabályosan lehessen közlekedni vele (csengő, prizma, bónusz kulacstartó...)

A futár sajnos odaverte a hátsó váltót szállítás közben, de ki lehetett egyengettetni... -1500HUF :(

(Kis összegre való tekintettel nem próbáljuk leverni rajtuk.)

Köszönjük a sok segítséget.

Esetleg leírhatjátok jó üzletet csináltunk -e.

Én elég jónak láttam, mert nem egy tömegtermeléses kerékpár hanem Osztrák márka.

2017. aug. 26. 09:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Pedig a tömeg termelés a jó:mindig minden kapható hozzá!

Esetleg nagyfelbontású részletgazdag fotokkal ilusztráld,hogy mi is került hozzátok.

Úgy egyszerübb véleményt mondani.

2017. okt. 12. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!