Kerékpár első lámpa, ami 3-400 lumen fényerejű, nem igényel külső akksit, és viszonylag kis méretű, hol kapató?
az én lámpám a Bontrager ion700 700 lument tud, de úgy csak 1 óra 45 percet bír asszem..de cserébe nappallá varázsolja az éjszakát. van alacsonyabb fényfokozat több is, meg villogó stb, gyengébb fénynél tovább bírja a lámpa, mint amennyit te ülni tudnál a bringán, meg amúgyis ki a fene akar éjszaka 6-7 órákat tekerni :) akkora mint egy szövegkiemelő, nincs külső akksi. de drága, asszem 27ezer volt. 400 lumenes körüli olcsóbb, nem kell hozzá külső aksi..
ez az, de gondolom neked nem ez kell. azért linkeltem mert az oldalon találsz majd megfelelőt
Nem tudom mi a váltószám a lumen kandella közt de én 1000kandeát kaptam 15ropiért 8éve...
4cerkával müxik ~30 orát.
Nem ültem annyit egyfolytában rajta de 24oráson nem kelet elemet cserélnem.
Amúgy:cateye hl-el 500névre halgat.
Kis érdekesség: Egy XM-L2 U2 eredeti Cree led fényereje 3,7V-on, 3A-en hajtva kb. 700 lumen. Szórófejjel, jól tervezett lencsével 1000lm is lehet. Hűtés nélkül max. 15-20 percet bírják ezt egy hővezetőpaszta nélküli pici fém házban úgy, hogy még meg tudd fogni égési sérülés nélkül. 1db 18650 akku 1,2-3,4Ah, 650-700mm (tehát nem lesz kicsi vele a lámpa), olyan 80g. 30-40dekás valaminek nem jó ellentartani sokáig!
Én javaslom mégis a külső aksis Solarstormot, az nem húzza el a kormányt és ha jól van megcsinálva (minőségi Panasonic, Sony, Samsung, Sanyo.. akkukból), közepes-alacsony fokozaton hetekig nem kell tölteni!
Akár a Convoy S2+ is érdekes lehet számodra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!