Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kitől tudnám megkérdezni,...

Kitől tudnám megkérdezni, hogy mennyit érhet egy kerékpár?

Figyelt kérdés
Esetleg van itt kerékpárszakértő?

2017. aug. 10. 16:13
 1/5 A kérdező kommentje:

Ezt a kerékpárt néztem ki, de nem tudom ér e ennyit.

[link]

2017. aug. 10. 16:20
 2/5 szlory ***** válasza:
100%

Annyi van, hogy megfulladsz. :D

Komolyra fordítva: nem írja le tételesen a komponenseket. Mintha egy autóról mondjam meg, mennyit ér, de még motorháztetőt sem nyitják fel.

Amit látok a tré fotón is: legolcsóbb shimano váltó, szerintem trinity v-fékek, a hajtást nem vágom rá fejből, de párezres tétel, stücni is a "megmaradt valahonnét" kaliber, satöbbi. A Rixe nem gyártott klasszis vázakat úgyhogy egy sima, szinterezett acélvázról beszélünk, ami magában 14-20e között mozog. (Utcáról beesel, 20 táján veszed) A kerekek lehetnek értékesek, de szerintem az is az olcsóbb fajta, legyen mennyi is.... 8eFt darabja.

Alkatrész áron ex-has 50e Ft. Legyen akár 55. Mivel egybe van építve, így csak annak ér annyit, aki PONT EZT akarta. Minden más esetben használt bicikli áron kell mérni, arra viszont ez a setup 30-40e Ft.

Ennyit tudtam segíteni a rendelkezésre állók alapján.

2017. aug. 10. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Akkor ebből nem lesz vétel :(

2017. aug. 10. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy shimano váltó, meg duplafalu felni, ezek pont semmit nem mondanak egy hírdetésben... a shimano egy márka de a típusáról említés sem esik, a duplafalu felni is lehet noname meg márkás is...

A kézzel készített acélváz szintúgy... de ilyen acélvázak esetében reynolds, colombus, oria, ezek a jó csőszettek, az meg, hogy milyen márka van ráírva innentől már mellékes...

2017. aug. 10. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd ki , ez egy saját építésű olcsóbb gép , akkor sem érne ennyit ha 100 ezer lenne bekerülési költsége .
2017. aug. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!