Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam biciklizni 20 km-t, és másnap mintha feszesebb, vékonyabb lett volna a combom? Ez lehetséges, vagy túlságosan rákattantam erre a fogyás témára?2017. júl. 8. 14:16
1/8 anonim válasza:
20 km nem éget le 300kalóriánál többet az tuti. nekem a 175 km égetett 5500 körül. Szerintem csak rákattantál egy milka csokit se dolgoztál le :/ egy nap alatt nem fog változni semmi, csak a hozzáállásod, amivel hosszú távon változtathatsz magadon.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de apa mérte a telefonjával, és neki 1000 kalóriát írt ki :/
2017. júl. 8. 14:27
3/8 anonim válasza:
Az nem létezik. Az kicsit se pontos. a kalória égetés függ a távolságon kívül a testsúlyodtól, az időtartamtól, a tempótól, hogy sík vagy dombos terepen tekersz, a hőmérséklettől stb.
ez se pontos de hozzávetőlegesen számold ki. 20km-t szoktam tekerni 35 perc alatt montival, 1000 kalória közelébe se értem.
4/8 anonim válasza:
# 3
20 kilóméter 35 perc alatt montival...Akkor Te valamiféle csodalény lehetsz.
5/8 anonim válasza:
34-es átlag síkon simán hozható montival is annak aki edzett.
6/8 anonim válasza:
rengeteget bringázok, hosszú távokat, a szomszéd falu pont 10 km-re van, oda vissza 35 perc volt. nem muszáj elhinni. am majdnem kiköptem a tüdőmet, nem éppen sétatempó volt. direkt mértem az időt, alap esetben 45 perc szokott lenni. 20 perc oda 25 perc vissza.
7/8 anonim válasza:
5
Nekem egy 3 sebességes agyváltós, nehéz biciklim van.Annak lehet a saját erőből elérhető végsebessége az körül.De aszfalton meg szoktam vele előzni a montikat.Az emelkedőkön vannak csak előnyben.
8/8 anonim válasza:
Feszesebb lehetett a bekeményedett izmoktól, de vékonyabb biztos nem lett 1 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!