Szerinted lehetsėges?
Figyelt kérdés
Nagyon óvatos tömegelėssel heti 3×30 perc aerob edzėssel, lehetsėges az,hogy szinte semmi zsir ne jöjjön 7 honap alatt,max 1 kilo.
Endo ės mezo közt vagyok,de inkább mezo.
2014. aug. 6. 07:29
1/6 anonim válasza:
Ektomorfként esetleg, amúgy szinte nulla esélyed van arra, hogy naturálban csak izmosodj. Hiába az aerob. Ha túl sok aerob megy, akkor nem leszel kalória pluszban, ami az izomnöveléshez kell. Tehát mit teszel? Emeled megint a kaját, hogy tudj izmosodni. Ez által megint ugyanott vagy energiamérlegben, mintha nem menne aerob csak kicsivel kevesebb kaja.
2/6 A kérdező kommentje:
De irtam, hogy max 1 kilo,ez sem lehetsėges?
2014. aug. 6. 07:42
3/6 anonim válasza:
Necces. Ha már endomorf tipus is bejászik nálad, akkor már a 2:1 (izom: zsír) arányú tömegelés is jónak mondható. De mindegy, nem akarlak teljesen lelombozni, próbáld meg, neked hátha megy. Nagyon kicsi legyen a kalória plusz mértéke, így lassabb a tömegnövekedés, de kevesebb lesz a zsír is.
4/6 A kérdező kommentje:
Ja... sajnos ėn is tisztába vagyok ezzel.
Ėn 3 gramm ch-ra gondoltam.
Most 1gramm ch-val szálkásitok.
Fokozatosan vigyem fel 3-ig?
2014. aug. 6. 07:53
5/6 anonim válasza:
Igen, fokozatosan, heti + 0.5g x ttkg ch ütemben.
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt jo tudni:)
Köszi.
2014. aug. 6. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!