Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol lehet új országúti bicikli...

Hol lehet új országúti biciklit venni 80 ezerért?

Figyelt kérdés
Decathlon-t néztem de ott annyira elkapkodták hogy már vagy 1 hónapja készlethiányos a termék..Bicikli boltba meg gondolom 100 alatt nem igazán lehet kapni újat.
2017. júl. 4. 13:52
1 2
 1/15 szlory ***** válasza:

Hát, ha muszály.. Gondolom az L-es méretűt keresed, mert az S/M méretekből még van.

Egy ötletem van L-es helyett. Megnéztem az adatlapját, az a furcsa helyzet, hogy S/M/L méretű vázak egyaránt 420mm tengelytávval vannak, mintha csak a stucni hossza változna (fura). Kérdezz már rá ott, hogy tényleg azonos méretű-e az S/M váz is? Ha így van, akkor próbálj ki lehetőleg egy M-est.

Ha nagyjából oké (ezt segítenek neked oldalról lefotózva vagy rád nézve eldönteni, te szerintem nem fogod ott érezni), akkor csak egy hosszabb stucni (110/120) kell hozzá. Ha nincs nekik, akkor szerezz boltból vagy használtan, 5-10 között használtat megúszod. A régit eladod, ha tudod.

Ha a vázak hossza/magassága is változik, akkor nagyobb a gond, mert bár a magasságát egy nyeregcső állítással el tudod kenni, a hosszát viszont max 130mm-es stucniig tudod kompenzálni.

De egy próbát úgy érzem, megérne neked.

2017. júl. 4. 14:17
 2/15 A kérdező kommentje:

180 cm körüli magas vagyok..De az is érdekes hogy ha rányomok neten arra csak azt írja hogy netről nem rendelhető csak a boltból,hogy van ez?

Rendelnek ilyenkor utánpótlást a bringából?

Ahogy én láttam csak itt vannak normális bringák..

2017. júl. 4. 14:25
 3/15 szlory ***** válasza:

Naaaa. A "normális" kicsit túlzó, inkább használd a megfizethető szót. Amit adnak érte, az harmatos. Ne érts félre, nem nézem le, sőt, örülök, ha használható tartalmat (és élvezni is tudod majd) adnak a pénzedért, de ahogy a 100 forintos kenyérbe sem akartuk megtudni, mi kerül - hát ez is olyasmi. 80-ért esélyes, hogy inkább vennék egy használtat felszerelve, mint egy ilyen fapadot. (Pl. épp a minap láttam egy szemet kápráztató Koga Miyatát, igaz alu, viszont pont 80 és 180 centiseknek való. Nyilván gari nuku, de hozzáértővel kell menni, fizetsz neki egy ebédet és megoldva. :)

Azért láttad szerintem a neten nem rendelhetőt, mert nem rendelhető, nézd meg boltban. De megnéztem a bolti készleteket is alatta, ott meg kijön, hogy nincs sehol az országban. :)

Szerintem (de ezt a jelek szerint ők sem tudják) nem fognak a szezon vége felé közeledve gyártatni újabb adagot. Kicsi az esélye, hogy lesz. Esetleg várj kicsit, előtte próbáld ki a fenti tanácsomat. Aztán ősszel még akár az utolsó M-es darabokra le tudsz csapni olcsóbban. Csak el ne vigyék mindet. :D

2017. júl. 4. 14:37
 4/15 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy nekem most egy régi o.útim van acél felnis...A gondom az hogy kezd rohadni a kormány,a nyeregcső és a felni is..Költeni nem akarok és nem is fogok rá már,ráment több mint 20 rongy így is..Nekem az a véleményem hogy 100 fölött ide Bp-re nem érdemes bringát venni..Használtat megint nem szeretnék venni mert arra megint baromi sok pénz rámegy..Bringaboltba meg ott kezdődnek a bringák hogy 120 e forint://

De amit mondassz lehet érdemes lenne megpróbálni hátha..

2017. júl. 4. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ha csak ilyen városi közlekedésre akarod használni, akkor jó, de nem kell ennyire félni a használttól. csomó kereskedés is tesz fel hirdetéseket, szervizelt bringákról. a pénzedért jóval komolyabb bringát kapnál úgy. Az olcsó alkatrészek annyit is érnek szerintem. próbálj meg egy meredekebb dombon váltani egy gagyi váltóval. recseg ropog nem vált vagy leesik a lánc vagy tönkremegy az egész pár alkalom után :/ még a 120ezres bringák is elég alapok. Egyik ismerősömnek égett a pofája, amikor a 600ezres bringájával ment versenyezni, mert a többiekéhez képest gagyi volt :DDD kiröhögtem amikor elmesélte. tény hogy neked nem versenyre kell
2017. júl. 4. 15:11
 6/15 anonim válasza:
2017. júl. 4. 16:10
 7/15 anonim válasza:
Nézd meg ezt a kerékpárt országúti de nem kopott minőségig zsír új alkatrészekből összeállítva!!!
2017. júl. 4. 16:11
 8/15 anonim válasza:
2017. júl. 4. 16:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem kb munkába járáshoz kellene,napi 24-25 km...Gondolom egy jobb alkatrészekből összerakott brinha jobban suhan..Ismerősöm 140-ért vett decathlonba montit,de nagyon büszke volt rá aztán kapott 2 defektet egyből :D
2017. júl. 4. 16:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja ez így szokott lenni, mondjuk a defekt ugyanúgy előfordul egy milliós bringánál is :) szerintem az előző válaszoló ajánlatát fogadd meg, és nézz használtan pl amit linkelt, vagy ha nem tetszik akkor másikat
2017. júl. 4. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!