Hol lehet új országúti biciklit venni 80 ezerért?
Hát, ha muszály.. Gondolom az L-es méretűt keresed, mert az S/M méretekből még van.
Egy ötletem van L-es helyett. Megnéztem az adatlapját, az a furcsa helyzet, hogy S/M/L méretű vázak egyaránt 420mm tengelytávval vannak, mintha csak a stucni hossza változna (fura). Kérdezz már rá ott, hogy tényleg azonos méretű-e az S/M váz is? Ha így van, akkor próbálj ki lehetőleg egy M-est.
Ha nagyjából oké (ezt segítenek neked oldalról lefotózva vagy rád nézve eldönteni, te szerintem nem fogod ott érezni), akkor csak egy hosszabb stucni (110/120) kell hozzá. Ha nincs nekik, akkor szerezz boltból vagy használtan, 5-10 között használtat megúszod. A régit eladod, ha tudod.
Ha a vázak hossza/magassága is változik, akkor nagyobb a gond, mert bár a magasságát egy nyeregcső állítással el tudod kenni, a hosszát viszont max 130mm-es stucniig tudod kompenzálni.
De egy próbát úgy érzem, megérne neked.
180 cm körüli magas vagyok..De az is érdekes hogy ha rányomok neten arra csak azt írja hogy netről nem rendelhető csak a boltból,hogy van ez?
Rendelnek ilyenkor utánpótlást a bringából?
Ahogy én láttam csak itt vannak normális bringák..
Naaaa. A "normális" kicsit túlzó, inkább használd a megfizethető szót. Amit adnak érte, az harmatos. Ne érts félre, nem nézem le, sőt, örülök, ha használható tartalmat (és élvezni is tudod majd) adnak a pénzedért, de ahogy a 100 forintos kenyérbe sem akartuk megtudni, mi kerül - hát ez is olyasmi. 80-ért esélyes, hogy inkább vennék egy használtat felszerelve, mint egy ilyen fapadot. (Pl. épp a minap láttam egy szemet kápráztató Koga Miyatát, igaz alu, viszont pont 80 és 180 centiseknek való. Nyilván gari nuku, de hozzáértővel kell menni, fizetsz neki egy ebédet és megoldva. :)
Azért láttad szerintem a neten nem rendelhetőt, mert nem rendelhető, nézd meg boltban. De megnéztem a bolti készleteket is alatta, ott meg kijön, hogy nincs sehol az országban. :)
Szerintem (de ezt a jelek szerint ők sem tudják) nem fognak a szezon vége felé közeledve gyártatni újabb adagot. Kicsi az esélye, hogy lesz. Esetleg várj kicsit, előtte próbáld ki a fenti tanácsomat. Aztán ősszel még akár az utolsó M-es darabokra le tudsz csapni olcsóbban. Csak el ne vigyék mindet. :D
Az az igazság hogy nekem most egy régi o.útim van acél felnis...A gondom az hogy kezd rohadni a kormány,a nyeregcső és a felni is..Költeni nem akarok és nem is fogok rá már,ráment több mint 20 rongy így is..Nekem az a véleményem hogy 100 fölött ide Bp-re nem érdemes bringát venni..Használtat megint nem szeretnék venni mert arra megint baromi sok pénz rámegy..Bringaboltba meg ott kezdődnek a bringák hogy 120 e forint://
De amit mondassz lehet érdemes lenne megpróbálni hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!