Balaton körüli kerékpárút éjszaka teljesíthető?
A Közvilágítás nem mindenhol megfelelő, egyes szakaszokon nincs, úgyhogy mindenképp kell tartalék lámpa is.
Biztonságosnak relatív biztonságos így nyáron (télen már kevésbé), én is egyszer megszeretném csinálni, (bár most se bringám nincs hozzá, se fizikai állapotom) csak mondjuk nem egyedül, hanem csoportban.
teljesíthető simán, csak sokkal lassabb lesz az egész, nem tudsz tempósan menni ott ahol nincs közvilágítás
hiába van jó lámpája az embernek, nekem agydinamós, akkora fénye van, hogy ha felemelem akkor sokszor rámvillantanak az autósok... de még így is sokkal lassaban tudok menni
plusz aki nem ismerei a terepet az könnyen elszállhat, mert azért nem egy autópálya a bringás út minősége
ha outival mész akkor a fent említett dolgok nem érvényesek :D
én ma tekertem le
a déli part, Balatonföldvár után - Balatonberényig katasztrófa, az utak minősége undorító, alig van kiépített kerékpár út
kb abban fáradtam el, hogy 5 méterenként kerülgettem a buckákat és a kátyúkat, ha meg jó volt az út esetleg akkor jöttek az idióta strandolók, akik egy három méteres utat teljesen elfoglalnak, ha meg csengetsz nekik még meg vannak sértődve...
Keszthelytől pedig végig majdnem kiépített kerékpár út van, kisebb-nagyobb hibákkal
Balatonfüred továbbra is katasztrófa, már nem is tudom 3 hónapja biztos, én akkor mentem arra elsőnek, most hogy megcsinálták a kerékpár utat egy darabig a sétánynál, lezárták az egész gyalogos részt, mert gondolom készülnek a vizi vb-re vagy nemtom, de ott kb 20 perc mire átjut az ember
többi szakasz mellékes, nincs probléma
szóval még nappal is alig lehet normálisan haladni, mert majdnem az egész déli részen újítják a vasutat és minden szét van túrva
azért írom, mert ha nappal is meg kell küzdeni az útviszonyokkal akkor éjszaka nem tudom mi lehet
max éjszaka kimész a 71esre meg a 7es útra aztán kész :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!