Milyen MTB bicikliket tudtok ajánlani 45. 000ft körül?
26-os, férfi, új vagy használat mindegy csak jó állapotban legyen
Már rég nem bicikliztem és már nagyon nem tudom mi számít jó márkájú,tartósabb biciklinek.
az szàmít ilyennek, amit nem 45ért veszel...
amúgy mire akarod hasznàllni?
45ezerert uj biciklit???talán a teszkó-osan-praktiker multiháromszögben van rá esély hogy kifogj....valami ultimate gagyit!
Hasznaltan mar biztos lesz ennyiert bővebben kinalat,de tenyleg jo lenne tudni mire kell!
Bárcsak azt mondhatnám, hogy az előttem válaszolók, csak nagyzolásból írták amit írtak, de sajnos tényleg ez az igazság. Annak ellenére, hogy egyre telítettebb a kerékpár piac ami a kapitalizmus szabályainak megfelelően le kéne, hogy vigye az árakat, egyre és egyre drágábbak a biciklik. Én negyvenért vettem az első montimat, 26-os egy alap shimano szettel, ha jól be van állítva működik mint az álom, csak épp elmegyek vele akár egy 60 kilométeres túrára és utána kisgenerál...
Elég nehéz használtan kifogni jó montikat, ennyiért, de ha nem kell feltétlenül nagyon terep akkor nézd meg a cross-trekking kategóriát is. De ha mindenképp 26-os kerék kell, akkor a legtöbb amit tehetsz, hogy vársz egy jó ajánlatra, vagy böngészed a neten a kerékpárboltok kínálatát, némelyiknél akad egy-egy évek óta el nem adott 26-os kerekű, viszonylag jó felszereltséggel. Vagy ha tudsz menj el egy közeli szervízbe és mondd meg, hogy kb mennyiért mit keresel, néha ők is tudnak segíteni.
Azért egy alap belépő szintű bringáért 250-350 tehát 1-2napi ketesete (euro) egy átlag nyugati világ beli embernek, egyáltalán nem nevezhető drágának... azt kéne már felfogni, hogy a magyarok a csórók, nem a bringák drágák...
Könyörgöm, Angliában 3műszak tarhoncásként átszámolva 1000.000-t viszek haza havonta, otthon ugyanezért a melóért 140.000ret kaptam...
Így is a bringák a drágák?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!