Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárt szeretnék venni....

Kerékpárt szeretnék venni. Mire kell figyelnem?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű, lehetőleg minél olcsóbb biciklit szeretnék, amivel kisvárosban tudnék közlekedni. Utoljára gyerekkoromban volt biciklim, szóval nem nagyon értek hozzá, fogalmam sincs, mire kell odafigyelnem. Remélem, lesz, aki tud segíteni :)
2010. máj. 17. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Minimum 2 kerék legyen rajta!
2010. máj. 17. 14:41
 2/6 acel válasza:

bikemag.hu tesztbike.hu

látogass rá mind két oldalra találsz leírást mindenre ill. használtan is tudsz venni!

-trekking és cc stílust keress szerintem

2010. máj. 17. 18:25
 3/6 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy milyen biciklit szeretnél venni! Mert mindegyiknek van valami "különlegessége" van. Én tudok egy jó kis bicikliboltot! A Bp. 1078. Cserhát utca 16. szám alatt. Honlap: barker.freeweb.hu! Tök sok akció meg kedvezményük van és én is ott vettem a biciklimet és nagyon jó fejek voltak!
2010. máj. 17. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzed van?

Mire kell?

csak város, vagy esetleg terep is?

2010. máj. 17. 21:40
 5/6 anonim válasza:

Gondolom olyan 30.000 ft alatt szeretnéd venni...

Hol laksz?

Ha egy jó kerékpárt szeretnél,ami tuti nem hagy cserben,érdemes rászánni egy 60.000ftot:)

De nézelődhetsz interneten,vaterán...

2010. máj. 22. 11:34
 6/6 anonim válasza:

Bocs, az első bunkó, de baromi jót nevettem rajta! :D

Szerintem menj fel valami licites oldalra, és nézz egy olcsóbb, használt mountain bike-ot. Ha elmész és megnézed, akkor látod, hogy pl nem rozsdás, nem laposak a kerekei, nem kopott-e nagyon, a fékek fognak-e... Kipróbálás nélkül ne vedd meg.

2010. júl. 9. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!