120-ért milyen monti?
Figyelt kérdés
Vagy 6 éve nem ültem bicón, tótál hobbi használatra lenne, max földes úton, mert az alföldön más nem nagyon van, de azért nem szeretném hogy nagyon gagyi legyen.2017. máj. 23. 23:24
1/2 anonim válasza:
használtan már lehet jót kapni ennyiért cross,26mtb még a 27,5 is belefér 29mtb az már egy kicsit drágább lesz [link] [link] ezeket olcsóban is meg lehet venni csak keresgélni kell. [link] hasznalt-kerekpar/menu-bike1/cross-trekking-varosi-kerekpar/centurion-cross-28-haszn%C3%A1lt-alu-cross-ker%C3%A9kp%C3%A1r-detail ez a centurion egy jó vétel lenne 80-85eft ért
2/2 anonim válasza:
Merida Matts 26 os mountain bikeom nem erdekelne 110 ert hirdetem a bikemag apro oldalon , ket honapja vettem 150ert ujjonnan boltbol , de nekem nem Kell , mert csak aszfalton szeretek tekerni arra meg az orszaguti a jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!