Mi a különbség nyeregcső és nyeregcső közt egy monti esetében? Miért jó ha a gyári alu csövet cserélem Bontrager Rhythm Elite-re (csak példa)?
A példával csak azt akarom érzékeltetni hogy lehet kapni 2-3.000-ért no name csövet aluból és 20.000-ért meg még többért szintén alu csövet pl Ritchey WCS One-Bolt alu
MI a különbség?
Vagy inkább úgy kérdezem: ha én a gyári csövet cserélem egy ilyen prémium csőre akkor mit érzek majd?
Mert most kértem kölcsön egy Ritchey WCS One-Bolt alu csövet a gyári helyett-vesszek meg ha bármit is észleltem mint különbség. Miben jobb?
"Miben jobb?"
A profittermelő paramétere magasabb.
Én viszonylag kis vázat használok, terepkerékpáros vagyok, szeretem ,hogy gyors, jól manőverezhető , jól fordul.. szóval fürge a terepen a fák között, ennek következménye viszont ,hogy a nyeregcsövet jobban ki kell húznom a testmagasságom miatt.
Nos nekem a gyári nyeregcső hamar elgörbült a terepezés miatt. Nem bírta a terhelést. Vettem egy drágább, valamivel márkásabb szintén alu nyeregcsövet és jól bírja, semmi baja, sokkal merevebb.
Van különbség az alu minősége megmunkálása között is. Nyilván amit te írtál, a 20 000-es WCS jó minőségű, azzal nem lesz bajod, de nem ér annyit. Az árát az emeli valószínűleg 20 000-re ,hogy WCS = World Cup Series, azaz világkupákon ilyet (is használ valaki) használják vagy használták (a típust).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!