Kerekparbol megelni?
Mindig is a kerekparozassal szerettem foglalkozni. Meg lehetne ebbol valahogyan elni?
Itt nem versenyzesre gondolok, hanem boltot nyitni vagy ilyesmi?
Van valakinek valami otlete?
Köszönöm. Egyre jobban azt érzem, hogy bele kell vágnom.
El fogom kezdeni szépen lassan felépíteni a dolgokat.
Szeretnék minőségibb dolgokat és olyan szolgáltatásokat nyújtani, hogy megérje az én boltomba jönni.
Megfordulok pár bringaboltban néha, de nagyon drágulnak és van ahol nagyszervíz helyett csak letörölgetik a bringát..9-10 ezer forintért
Aki ilyen kérdést tesz fel az valszeg nem ért még a bringázáshoz se, nemhogy a biznisz részéhez.
3 módja van, hogy megélj a bringából.
1. kiskoradban elkellett volna kezdeni komolyan edzeni, versenyezni, hogy felnőtt korodra kijuthass valami nagyobb csapatba (Mo-n erre kb lehetőséged sincs).
2. Elkezdessz használt bringák, alkatrészek eladásával foglalkozni, ehhez kell azért egy jó nagy technikai tudás, aztán ha olyan jól megy akkor akár bolt is lehet belőle.
3. A legegyszerűbb, elmész futárnak, kevés pénz de "megélsz" a bringázásból.
Tanácsot kértem. Nulla szakértelemmel nem mernék bele kezdeni semmibe..mindig is a kétkerék volt az életem.Bmx volt a legelső bringa, de azóta elsodródtam az országútihoz. Jelenleg is van itthon 5 bringa és az összeset én javítom, de a baráti körben is én szerelem a bringákat.
Újítottam fel nem egyet, amit el is adtam.
Köszönöm!
"és van ahol nagyszervíz helyett csak letörölgetik a bringát.."
ez komoly? azt mondják, megjavítják, aztán csak letörlik? nem semmi.
kisvárosban lakom, itt egy elég nagy biciklis bolt van konkurencia nélkül.
A fickó egy kis garázsban kezdte, ott volt biciklisboltja, most már szervizzel együtt marha nagy területre terjedt ki az egész bolt.
Van szerelője is, de ő is eléggé ért hozzá, meg gondolom az üzleti részéhez is.
Laikusként azt mondom, h először tanulj meg nagyon szerelni meg mindent a biciklikről, aztán vhol el tudsz helyezkedni mondjuk szerelőként.
Igen van ilyen sajnos!
Igen! Ezen agyaltam, hogy felkeresek pár kerékpár boltot és megkérdezem, hogy nem-e vesznek fel szerelőnek.
Ha kicsit belelátok már, akkor neki ugornék egy saját üzletnek.
Jó pár embert megkérdeztem a mi kis városunkban és biztattak, hogy egy szervíz nagyon elférne.
Én csináltam bringaszerelést, festést, építést is, hát, nem ez a meggazdagodás ösvénye.
A túra-videoblog nagyon jó ötlet.
Nálunk amiről én tudok, legalább 5 szerviz és bolt van, de én csak a régi helyeket ismerem, most rágoogliztam é találtam még 3at amit nem ismertem:)
Szóval a leggagyibb boltnál volt egy ügyes szervizes, mindenki hozzá hordta a bringákat, mert tényleg értett hozzá és jó tanácsokat adott annak is akinek a legolcsóbbra van csak pénze, meg annak is, akinek a legdrágábbra... aztán pár éve mikor egy gazdag kis ficsúl apuci pénzéből nyitott egy mindnél nagyobb és jobb bringaboltot, felkérte ezt az egyszerű kis szerelőt üzlettársnak... azóta az ő boltjuk folyik a csapból is.
Ráadásul már balatonon is van több kölcsönzőjük, tervezik, hogy terjeszkednek vízisportok és hegyi sportok irányába is, külföldre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!