Cube Aim Pro 29 vagy Merida Big Nine 20 D?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni? Felszereltség, minőség, ár érték arány.
Cube: [link]
Merida: [link]
2017. máj. 21. 20:25
1/8 anonim válasza:
Hobby bringázásra akarod használni? Akkor azt mondom hogy az olcsóbbat, mert az is bőven jó, de mindkettő csak belépőszintü bicikli nem profi célokra. csak ezek közül akarsz választani?
2/8 A kérdező kommentje:
Azért ezeket linkeltem be mert ezek viszonylag jól fel vannak szerelve. Én nekem hosszabb túrákra, amatőr versenyekre-marathonokra kellene és max 170.000 forintig. Vagy még használtakat nézegettem ugyan így a Cube és Merida márkát.
2017. máj. 21. 20:51
3/8 anonim válasza:
Értem, hát akkor szerintem mindegy melyiket választod, én az olcsóbbat venném, vagy néznék használtat..
4/8 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem, hogy hétvégente 130-170 kilómétereket letekerek a Trek 3700 Disc mtb-mmel amit tél végén vettem 145.000-ért. ugyancsak belépő szintü..de bőven jó, még ezt se használom ki. hobby/kisebb versenyekre bőven jó bármelyik a 2 választásod közül, akkor már spórolj egy kicsit és válaszdd az olcsóbbat szerintem :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Ment a zöld kéz. Sok biztonságos kilómétert és széles utat! :)
2017. máj. 21. 21:36
6/8 anonim válasza:
Inkább a Cube, de minimálisak a különbségek. Ennyiért viszont tuti használtat vennék, sokkal komolyabb bringákat ki lehet fogni. Láncot, fogaskoszorút, fékbetétet, külsőt, hajtóművet meg előbb utóbb az újon is kell cserélni.
7/8 A kérdező kommentje:
Használtan a Cube Acidot néztem. Elég jó bringának tűnik mindenki dicséri. Csak félek, hogy mire odáig eljutok , hogy meglegyen a pénz már valaki más elviszi. :D
2017. máj. 22. 16:14
8/8 anonim válasza:
Szia. Ha meg nem vettel biciklit akkor ne a cube-ot vedd. Egy rakás szar, ismerősömnek ilyen van 5 hete és 3 szor volt szervízbe hajlik a hajtókar, szétesik a kerék .Remél ha vettel biciklit akkor nem azt, ha meg igen akkor sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!