Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Cube Aim Pro 29 vagy Merida...

Cube Aim Pro 29 vagy Merida Big Nine 20 D?

Figyelt kérdés

Melyiket érdemesebb megvenni? Felszereltség, minőség, ár érték arány.

Cube: [link]

Merida: [link]

2017. máj. 21. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Hobby bringázásra akarod használni? Akkor azt mondom hogy az olcsóbbat, mert az is bőven jó, de mindkettő csak belépőszintü bicikli nem profi célokra. csak ezek közül akarsz választani?
2017. máj. 21. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért ezeket linkeltem be mert ezek viszonylag jól fel vannak szerelve. Én nekem hosszabb túrákra, amatőr versenyekre-marathonokra kellene és max 170.000 forintig. Vagy még használtakat nézegettem ugyan így a Cube és Merida márkát.
2017. máj. 21. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Értem, hát akkor szerintem mindegy melyiket választod, én az olcsóbbat venném, vagy néznék használtat..
2017. máj. 21. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja azt kifelejtettem, hogy hétvégente 130-170 kilómétereket letekerek a Trek 3700 Disc mtb-mmel amit tél végén vettem 145.000-ért. ugyancsak belépő szintü..de bőven jó, még ezt se használom ki. hobby/kisebb versenyekre bőven jó bármelyik a 2 választásod közül, akkor már spórolj egy kicsit és válaszdd az olcsóbbat szerintem :)
2017. máj. 21. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Ment a zöld kéz. Sok biztonságos kilómétert és széles utat! :)
2017. máj. 21. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább a Cube, de minimálisak a különbségek. Ennyiért viszont tuti használtat vennék, sokkal komolyabb bringákat ki lehet fogni. Láncot, fogaskoszorút, fékbetétet, külsőt, hajtóművet meg előbb utóbb az újon is kell cserélni.
2017. máj. 21. 22:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Használtan a Cube Acidot néztem. Elég jó bringának tűnik mindenki dicséri. Csak félek, hogy mire odáig eljutok , hogy meglegyen a pénz már valaki más elviszi. :D
2017. máj. 22. 16:14
 8/8 anonim válasza:
Szia. Ha meg nem vettel biciklit akkor ne a cube-ot vedd. Egy rakás szar, ismerősömnek ilyen van 5 hete és 3 szor volt szervízbe hajlik a hajtókar, szétesik a kerék .Remél ha vettel biciklit akkor nem azt, ha meg igen akkor sok sikert :)
2017. okt. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!