1 évesre bukósisak?
A legkisebb bukósisak 48 cm-től van és ez nekünk még odébb van. Ha sokáig keresek, biztos találok kisebbet is.
Ti húznátok bukósisakot egy 1 évesre, aki mögöttetek ül a gyerekülésben?
Kisváros ez, főleg bicikliúton megyünk majd és nem túl sokat. De talán nem ártana.
ennyi idősen még a fej megtartása is éppen elég teher a nyaknak.
de ha találsz nagyon könnyű sisakot,akkor esetleg elmegy,bár én nem bringáznék csecsemővel.
gondolom gyeden vagy ráérsz tologatni babakocsival,ezért én felesleges kockázatnak érzem ezt és nem magam miatt,hanem a forgalomban részt vevő többi ember miatt.
Leginkább csak a játszótérig mennénk, forgalmon kívül, bicikliúton. De itt mindenhol bicikliút van és nem az autók mellett halad. Sose igazán szerette a babakocsit, így gyakran volt kín a séta, ezért gondoltam, hogy ezt esetleg élvezné...
Arra valóban nem gondoltam, hogy ez súly a fejének, amit meg kell tartani. De olyat is olvastam, hogy a magasított ülések körbevédik a gyereket, viszont sisakban előrenyomja a fejét és ez a tartás se jó a nyaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!