Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen bukósisakot ajánlottok?

Milyen bukósisakot ajánlottok?

Figyelt kérdés

Idén is megyünk Romániába/Szlovákiába kerákpár túrára, és ott kötelező a bukósisak. Így vennék egy sajátot, ne kelljen mindig kölcsönkérni. Milyen árban gondolkodjak? Értem ezalatt, hogy gondolom az 1500 Ft-os semmit nem ér, de egy 5-6 ezer Forintos (pl Kellys Blaze) is megvéd, vagy 10-15 alatt ne is gondolkodjak? A lényeg, hogy ha szituáció van, megvédjen, nem szarakodom, hogy 5 vagy 15 ezer, csak érdekel, hogy van-e értelme megvenni a drágát, és hogy a márkák számítanak-e: Kellys Muddyfox Polisport???

TY

#biztonság #bukósisak #Kellys #Muddofoy #polisport
2015. márc. 20. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A leggagyibb is jobb mint a semmi, az enyém 10 körül volt még régen, Merida. A drágábbak jobban is nyelik el az ütést, és könnyebbek is, a csúcskategóriásoknál már aerodinamikusak is. Átlagfelhasználásra ez a 10-15 ezres árkategória megfelel.
2015. márc. 20. 14:37
 2/3 Alex Fly ***** válasza:
Tök mindegy. A szabványoknak mindegyik megfelel, ami forgalomba kerülhet, enél többet max a csúcskategória tud, de annyiért már majdnem kerékpárt is kapsz.
2015. márc. 20. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem Abus Aduro van, élesben tesztelve, nekem bevált.
2015. márc. 22. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!