Valakinek van ilyen színű és típusú montija, ffi vagy női?
Ezt a vaterán találtam s nem hiszem el, hogy ilyen még létezik, mert ezeken már vagy rég berozsdásodott, kimattult a fényezés vagy már újrafényezték őket.
Ez festés ugye? Ez vmi nőcijé lehet s most megválik tőle. Nem csodálom, ciki már ez a szín...
Te vagy az a krómfóbiás unatkozó wannabe troll, aki hetente megkérdezi, hogy " van valakinr ilyen színű kerékpárja, mert szerintem qwa gagyi"? Kissé már unalmas...
És érdekes módon a gyártók sem osztják a fantazmagóriádat, amikor a felületvédelem miatt a legjobb minőségű vázaik krómozott felületet kapnak még a lakkozás alatt is...
Netán apuci nem vett neked krómozott bicajt és most így éled ki a frusztrációdat?
Komolyan nemértem, hogy milyen válaszokat vár a kérdező, vagy mik a céljai ezekkel a kérdésekkel. Én azt is el tudom képzelni, hogy nem is troll, hanem tényleg ilyen szinten gondolkodik, és olyan naív, hogy saját névvel regisztrál a gyakorin és meg is jeleníti a nevet. Ráadásul van fészen is egy ilyen nevű felhasználó, akinek az adatlapját nézegetve pont egy ilyen jellegű negyvenes koma ugrik be nekem, aki ezeket a kérdéseket felteszi. De ezek igazából nem is kérdések, mert nem lehet rájuk választ írni érdemben csak ilyet:
Nahát szerintem is felháborító, hogy valaki króm színű Neuzer kerékpárt használ! Én nőként fel nem ülnék rá, de olyan férfivel se állnék szóba, akinek ilyenje van. Mert ebből a színből és típusból aztán nagyon messzemenő következtetéseket lehet levonni, stb...
Nem, a valóban krómozott vázak nagyon menők, mivel az a legjobb felületkezelés. Más kérdés, hogy néz ki egy fullkróm váz, van akinek tetszik, van akinek meg nem. De többnyire a gyártók is le szokták még festeni és lakkozni a króm felúletet részben vagy egészben. A Neuzer meg csak ilyen "fényes" festékkel fújta néhány vázát. Ezeknek a kerékpároknak semmi presztízs értékük nincs, hétköznapi felhasználásra valók és kész, nem kell ezen fennakadni, könnyen tovább lehetne lépni. Olyan szép az élet...
A krom valóban nem rozsdásodik.
A félre értés abból adódhat,hogy a váz anyaga cro-mo:azaz krom molibdénel is ötvözött acél (mert az acél is ötvözet) és az viszon remekül rozsdásodik (mert tipikus kaliforniai termék).
Na alapvetően a kezeletlen váz ronda.
A kromra festett/fényezett váz nem,sőt ha a gyártó valóban kromozna akkor olyan felületü bringa kerülne kia gyárból amit tükör helyett használnánk. Ezek a vázak csak krom színüre festettek. A festés lekopása után a váz ujra védtelenné vállik a rozsdával szemben. Az ilyen bringákat jellemzően használati tárgynak tekintik (nem verseny gép,presztizs érték kb:0.)és lazán kint hagyják télen,hóban fagyban stb ezek az állapotok pedig nem használnak nekik.amúgy is vesznek újat ha kifingik mert 3000ft.
Jelzem nekem a fékpofám drágább...
A hogy ciki e a szín max. olyan embereket érdekel akik követik a karácsonyfa divatot és hasonló baromságok. Valószínüleg az én bringám is ciki színű mert 14éves design van rajta,de nem érdekel.
Továbbra is vidáman hajtom ha kedvem van hozzá.
7. Vagyok.
Nem is írtam,hogy aza váz van abból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!