Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire kényelmes a Dirtbike/...

Mennyire kényelmes a Dirtbike/Street, hosszabb távon illetve a városban?

Figyelt kérdés

(A kérdező vagyok, elfelejtettem kiegészíteni a posztot, itt bővítem)

Nekem.jelengelg egy BMX em van, de mikor azt megvettem akor sem szándékoztam nagy trükköket tanúlni csak mi dig is szerettem volna egy bmx et.

A bmx most eladásra kerül és egy dirtbike ot szeretnék venni, ezt sem a látványos trükkök miatt,hanem csak városi bringázásra és eseeg 40-50 km es távra egyenes úton.

A bmx el is mentem volna hoszabb távra de kényelmetlen, azthiszem nekem a legjobb ide egy mountain bringa lenne jó, valamilyen túrabringa , de nekem a dirtbike nagyon tetszik és habtudom hogy kényelmesen tekerés közben is lehet vele menni akkor megfelel nekem l.

Értelmes válaszokat várok mindenkitől, amimet előre is köszönök.

2017. máj. 3. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem single speed, akkpr mondom, megfelelő magasságra állítva a nyerget szinte ugyan az mint egy hagyományos hardtail 26col mtb.
2017. máj. 3. 09:06
 2/5 kiitos ***** válasza:
Dirt váz is lehet kényelmes.frankó nyereggel, testre szabott beállításokkal, váltóval.kormány - hajtás - nyereg háromszöget kell a testméreteid szerint beállítani.
2017. máj. 4. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez megint a jó magyar kókányolás. Nem egyszer hallottam már arról, hogy dirt vázra építettek sima tekerős mtb-t és kihúzott nyeregcsővel használták. El is tört a váz... Extra hosszú nyeregcsővel működne, de tuti hogy neked nem olyanod lesz.
2017. máj. 6. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól nem törik el egy dirt váz, mert megemelt nyereggel tekerik... ez a jó öreg magyar f@$zág terjesztés...
2017. máj. 6. 22:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. máj. 23. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!