Érdemes lenne még nekiállnom bmx-ezni?
Figyelt kérdés
Szeptemberben leszek 21éves de szeretnék bmx-ezni. Régebben bmx-eztem de abbahagytam mert nem volt pénzem komolyabb bringára de most hogy már dolgozok egy ideje így megengedhetném magamnak hogy vegyek egy komolyabb bringát.Szerintetek még érdemes belekezdeni?2017. márc. 23. 20:22
1/9 anonim válasza:
Már hogy a viharba ne lenne érdemes.Azt csinálsz amit szeretnél :)
2/9 tothp válasza:
Tetszik? Érdekel? Csináld! Szar lenne 60 évesen elemezgetni, hogy ezt is kihagytad, pedig megtehetted volna.
3/9 kiitos válasza:
Ha csak a pénz volt az akadály akkor hajrá.
Idő is van? Azért a feleség (barátnő , élettárs) másra szánná az idődet.. Meg hát begipszelt kézzel nehézkesebb gyereket fürdetni.
Vicceltem, told neki ha ahhoz van kedved.
4/9 anonim válasza:
kicsit ciki lesz 12évesek közt nyomulnod, de te tudod..
5/9 anonim válasza:
én 20 évesen kezdtem bele :D szerintem nem probléma.
6/9 A kérdező kommentje:
és most hány éves vagy?:D ha szabad tudnom :)
2017. ápr. 11. 19:21
8/9 anonim válasza:
Itt a jó idő.Az elmúlt pár napot leszámítva.. :D Elkezdted a bmxezést ?
9/9 A kérdező kommentje:
Éppen a fizumra várok :D amint megjön megrendelem a bicót :D [link] ilyet néztem ki :) meg már nekiálltam egy ugró összetákolásának :D lassan lassan kész is lesz :)
2017. ápr. 24. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!