Hol tudok felelősségbiztosítást kötni kerékpárra?
Lépj be a Kerekparosklub-ba, és ott tagsági díjhoz jár kerékpáros felelősségbiztosítás.
A Uniqa biztosítónál (ami őket is biztosítja), tudsz kötni VeloHelp kerékpáros utasbiztosítást, ami szintén hasonló tartalmú mint a kerekparosklub-os.
Én személy szerint a Kerékpárosklub-ba való belépést ajánlom, mert ott a tagságnak vannak más előnyei is (lásd [link] és egy olyan szervezetet támogatsz, ami nagyon sokat tesz a kerékpárosok érdekében.
A legtöbb lakásbiztosítás magába foglalja kerékpáros felelősségbiztosítást is.
"Sokan nem tudják, hogy általában a lakásbiztosítás is fedezetet nyújt a kerékpárral okozott károkra, ha a lakásbiztosítási kötvényen az adott személy nevesítve van. A lakásbiztosítási kártérítés felső határa kerékpáros kötelező biztosítás esetében általában limitálva van azonban, ezt a kötvényen érdemes ellenőrizni."
Én is a kerékpárosklubot ajánlom.
Csak az általuk nyújtott EDC kártyával több kedvezményt tudsz évente igénybe venni, mint amennyibe biztosítással együtt kerül, de van nagyon jó jogsegélyszolgálatuk is kerékpárosoknak.
viszont azt se sokan tudják, hogy a biztosított által okozott és elszenvedett káreseményt nem téríti a biztosító ha az sporteseménynek, pl edzésnek számít, na most döntse el valaki hogy a karbon bringámmal, 50 mm széles aerob karbon kerekekkel edzeni mentem vagy a tesómékhoz át 5km.rel arrébb....
de egyébként a lakásbiztosításnál nem rossz dolog, pl szomszédomat elütötték és kifizették a bringáját, mivel szerencsére csak az sérült. de ő nyanyabájkkal ment, nem kerbon aero országútival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!