Fiúk titeket is megnéznek nagyon ha feszülős nadrágba bementek valahová pl boltba?
Hát ja, Zemplénben élek és le se száltam a mtb-ről csak egy étterem előtt mentem el és egy dagadt ember úgy nevetett rajtam, hogy majd kiesett a székből, másodszorra pedig fügyölni kezdtek utánam, ezek mind férfiak. A csajok pedig aranyosan mosolyogtak rám, gondolták biztos homokláda vagyok, de pont nem.
Hát férfi létemre, jó hátsóval áldott meg az élet(csajok mondták), egyébként szabadidőbe csakis bővebb farmereket hordok pont e miatt. Répa nacikat elitélem, utálom.
Írtad, hogy rövid gatya 50-100km-en is jó, hát egész más élmény bringás cuccban tekerni, mint mindenféle lobogós cuccban ami csak az energiádat szívja el.
10km-ig szerintem a normál utcai cucc bőven jó felette inkább hátrány.
Feszülős nadrág nélkül is meg szoktak nézni, de ja, biztos van aki végigmér, csak engem nem nagyon szokott foglalkoztatni, mivel célirányosan megyek ilyen esetekben mindenhova.
Akik megjegyzéseket tesznek miatta, azokon csak jót mosolygok, mert ők általában az a fajta népség, aki még a szomszéd boltba is kocsival megy át és életében nem sportolt semmit.
A többiek meg tudják, hogy a komfort miatt van rajtam az ami.
Inkabb a cipo kopogasa kelti fel az emberek figyelmet es utanna vegigneznek, hogy feszulos cuccban vagyok, de megjegyzest meg nem kaptam.
4-es ! En 20km-t nem birnek sima gatyaban.
Nem járok Közértbe, Terka néni jár Közértbe. :D
Ha sportolsz, joggal van rajtad sportszerelés. Ha abbahagyod, vagy leveszed, vagy számíthatsz furcsaságokra - ez is joggal van így.
Ha épp ott tartasz, hogy elfogyott az izotóniásod vagy kell valami kaja, még elmegy, de olyankor tényleg végső eset, hogy akár a helyi Tecsóba fordulj. Ha már ilyen nagy a gáz, akkor valaki nem készült fel rendesen.
Minden más esetben pedig illik felvenni bringás nadrágot. Nem kell, de illik. Így aztán feszülős nadrágban én csak úgy mentem boltba, ha ezt diszkréten meg tudtam oldani. Minden más esetben felső nadrág. Így csak az utcán néznek majd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!