KLENOVICS LÁSZLÓ kérdése:
Megfelelő az alábbi vázméret?
Figyelt kérdés
171 cm magas vagyok, 73 cm a belső lábhosszom. 43 cm-es vázmagasságú trekking bicaj lenne az ideális, csak nem nagyon vannak, sok gyártónál 46-os a legkisebb férfi váz. Próbáltam 46-os bicajt, végülis be lehet állítani a nyerget, csak ha hírtelen le kéne ugrani, akkor könnyen elszállhatnak a... Mit ajánlatok? KTM-et néztem, de abból 46-os a legkisebb.2017. febr. 26. 09:20
1/1 anonim válasza:
Inkább 39/40cm min-41 ideális-43cm max. az, akár 16", esetleg komfortosabb lehet a 17"! Biztos jól mérted a belső lábhosszt? Nekem 169-hez van 81cm! Bár én nő vagyok! :)
Viszont 170cm hajtókart válassz, az jobb a térdednek!
Vannak olyan MTB modellek is, ahol kicsit lejt a felsőcső.. az talán herekímélőbb! Tudom, hogy trekkingről beszélsz, de ha jól sejtem inkább cross-trekking az, ami helyett egy MTB praktikusabb lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!