Rockrider 340 miért ilyen olcsó? Hol az átverés?
60 ezer helyett 53 ezer.
Van bicajom, nem akarom megvenni. Csak meglepődtem, hogy egy ilyen bicajba 15 ezres SR XCT-t raknak. A váltás is "jó" minőségű, a váltás is. Értem ezalatt, hogy nem hullik szét, tourney váltást én is használtam. Hajtókar, pedál, kormány szintén nem tűnik hulladéknak. Ha a hajtókar kotyog, lehet belevenni 2 ezerért középrészt, ami szintén több ezer km-t kibír (tapasztalat). Egyedül a kerekek nem túl bizalomgerjesztőek + a kormánycsapágy. Használt már valaki ilyet? Mert szerintem tényleg jó vétel lehet, főleg úgy, hogy sehol sem kapsz 80 ezer alatt XCT teleszkóppal felszerelt bringát.
Az 520 már teljesen vállalható, csak abban a B'TWIN U-FIT 80 villában semennyire sem bíznék.
Egyébként nem értem miért 80mm-es villát használnak.
26"-ba rakjanak 120mm lockolható villát, 26" fölött pedig 100mm-eset, sokkal jobban fogynának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!