Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Rockrider 340 miért ilyen...

Rockrider 340 miért ilyen olcsó? Hol az átverés?

Figyelt kérdés

60 ezer helyett 53 ezer.

Van bicajom, nem akarom megvenni. Csak meglepődtem, hogy egy ilyen bicajba 15 ezres SR XCT-t raknak. A váltás is "jó" minőségű, a váltás is. Értem ezalatt, hogy nem hullik szét, tourney váltást én is használtam. Hajtókar, pedál, kormány szintén nem tűnik hulladéknak. Ha a hajtókar kotyog, lehet belevenni 2 ezerért középrészt, ami szintén több ezer km-t kibír (tapasztalat). Egyedül a kerekek nem túl bizalomgerjesztőek + a kormánycsapágy. Használt már valaki ilyet? Mert szerintem tényleg jó vétel lehet, főleg úgy, hogy sehol sem kapsz 80 ezer alatt XCT teleszkóppal felszerelt bringát.

2017. febr. 1. 23:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs szezon . Saját gyártás , jó aluvázzal . A nyereg a szimpla kerék és a külső gyatra . Hetekig az 520 volt 95 Eről 62 E , kifuttatták a szürkét . Fejlődtek az évek alatt bringa szempontból ellenben a többi sportáruház lemaradt .
2017. febr. 2. 01:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Az 520 már teljesen vállalható, csak abban a B'TWIN U-FIT 80 villában semennyire sem bíznék.

Egyébként nem értem miért 80mm-es villát használnak.

26"-ba rakjanak 120mm lockolható villát, 26" fölött pedig 100mm-eset, sokkal jobban fogynának.

2017. febr. 2. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!