Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért "púpos" az új trekking...

Miért "púpos" az új trekking hátsó kereke?

Figyelt kérdés

Egy rövid részen kb fél centivel jobban besüllyed a felnibe az abroncs, ez okozza. Amikor felpumpáltam a lapos kereket akkor lett ilyen.

Aztán belsőt kellett cserélnem, azzal is ugyanez.

Kenda a külsőgumi. Max 200km a bringában. Igénybevétel se nagyon volt, 75 kiló alatt vagyok.

2017. jan. 16. 00:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ok. Köszönöm a válaszokat. Még a szappanost megpróbálom mielőtt kivágnám.

Vicces hogy utána se szabad hagyni hogy leeresszen mert aztán megint huplis lesz :)

2017. jan. 16. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem szappanos víz kell oda hanem tömény folyékony szappan :D

Ha új a bringa akkor (legalábbis a 200km-ről erre következtetek) valószínűleg nem rakták fel rá rendesen ahol vetted.

A legtöbb boltban sajna sz***ak bele az egészbe.

Oda adják rossz fékbeállítással, rossz váltó beállítással, laza kormánnyal, laza nyereggel, laza csavarmeghúzásokkal, laza pedállal stb stb.

A Te esetedben valószínűleg a folyékony szappan segíteni fog.

Leereszteni, a kétes helyre nyomni, nem kell félni nem lesz tőle baja a guminak.

Aztán fel lehet fújni 4 - 4.5 BAR-ra és tuti kipattan.

2017. jan. 18. 14:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen. A fékek "sikítanak", pedálcsapágy zsírtalan volt kattogott. Az első kerékagytól is jön valami hang. Letámasztó csavar feje akkora volt hogy pedállal ütközött. Hagyományos "dinamó" szétesett. Ilyesmik.

Beszappanoztam, most máshol ragadt benn :)

2017. jan. 19. 00:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor az egészet szappanozd be nyugodtan és mehet bele a 4 BAR...

ki kell jönnie mindenhol ha nem hibás a gumi (vagy ha nem rossz a méret)

Erről beszéltem :)

Nem nagyon foglalkoznak a normális összeszereléssel pedig hozzáértőnek hamar megvan.

2017. jan. 19. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!