Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Genesis jó kerékpár márka?

A Genesis jó kerékpár márka?

Figyelt kérdés

2017. jan. 14. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Ez valami nagyáruházas (tesco stb) ilyen matricával ellátott acélvázas, műanyagpedálos, olcsó gagyi alkatrészekből összerakott hulladék.
2017. jan. 14. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló, jó nagy hülyeségeket írtál! Jó márka a Genesis, Tescoba nem is lehet kapni ráadásul, én még ott egyszer sem láttam.

Ugyanúgy van alu vázas belőle, shimano váltóval, hidraulikus tárcsafékekkel, 200-300ezer forintért. Én a Trek bringámat cseréltem le Genesisre és nem bántam meg.

2017. jan. 14. 09:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam konkrétan:

[link]

2017. jan. 14. 09:22
 4/9 anonim ***** válasza:

A genesis az intersport saját márkás bringája, a tesco-s full műanyag, hajszálvékony csövekből épített, ezer km alatt az összes alkatrészét elhagyó bringáktól azért fényévekkel jobb, igaz nem is abban az árkategóriában játszik (ez például papíron már egy komolyabb cucc, [link] ).

Ezzel együtt attól, hogy a tesco-auchan tengelyen árult gépeket messze lenyomja még akadnak sokkal jobb, régi bevált márkák, ezekről a saját márkásokról általában hosszabb távon kiderül, hogy miért is tudnak olcsóbbak lenni, mint pl egy Merida.

Persze a konkrét típus sok mindent meghatároz.

2017. jan. 14. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:

így van, ahogy írtam a genesist csak az intersport árulja, tescoban nincs.

az viszont, hogy alu vázas még nem jelent semmit, láttunk már nagyáruházban is alu cuccot, aminek egy normális alumínium vázhoz annyi köze volt, mint egy repülőgép bevonatának a colás dobozhoz

2017. jan. 14. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
kérdező: ha már 350 pénzt el akarsz költeni bringára, akkor mondjuk én is inkább valamelyik nagyobb tapasztalattal bíró márkára tenném le a voksom
2017. jan. 14. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ez a típusom van

[link]

Sokkal jobban megy terepen és aszfalton is hosszabb távon, mint az előző Trek bringám, ami kb. 70.000 ft-tal drágább volt. (A jelenlegi bringámat nem ennyiért vettem, mint ami a linkelt oldalon van, és nem is intersportban vettem.)

A Genesis-t CSAK FORGALMAZZA az Intersport, és csak itthon. Ezért hiszik róla azt, hogy egy kevésbé jó nagyáruházi kerékpár márka. Ez nem igaz! Nálunk nem annyira elfogadott márka. Én Franciaországban lakok kint, itt is népszerű márka, versenyeznek is ezzel a típussal. Angliában pedig konkrétan ez a legelismertebb bringa márka. Láttam már 2500 eurós Genesis bringát is. Cross/crosstrekking típusban szerintem a legjobb.

Aki hosszú távon akar túrázni aszfalton és max. közepesen nehéz terepen, annak kiváló lehet.

2017. jan. 14. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:

A BTwin-t is hányan lenézik, mert nálunk csak az alsó kategóriát árulják belőle!

Jó kis strapabíró cross-trekkingjeik vannak, bár az újabbakat nem ismerem.

Viszont ha 350 ezred van bicajra, akkor inkább okosan költsd el egy olyan kerékpárra, amin deore vagy xt szett van! Ha egy kicsit olcsóbbat veszel (80-120al), de kicseréled a teleszkópot egy levegősre, máris sokkal jobb bringád van, mint egy gyárilag drága!

2017. jan. 16. 16:39
 9/9 anonim válasza:
Nem, ha tartós bringát akarsz válaszd a caprine-t.
2017. jan. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!