Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit kellene vennem?

Stark2000 kérdése:

Milyen biciklit kellene vennem?

Figyelt kérdés

Tudom tudom, marha hideg van, miért ilyenkor akarok venni biciklit?! (Rövid történet: gyakorlati hely nekem kívül esik a várostól, és kb 5km-t kéne gyalogolnom reggelente. Ezt biciklivel kb 10 perc alatt leszoktam tudni, megspórolva fél óra alvást magamnak.) A probléma: van egy régi BXM-szem, hát.. Gyász tekerni vele. Baromi lassú, rosszak a fékek, nem tudja a bicikli belőlem kihozni a 100%-ot. Van egy montim. Körülbelül 25 ért vehettem, fél év után most beadta a kulcsot.

Azt tudom, hogy 50-50%-ban terepre és aszfalton is használnám. Hidegben, melegben mennie kellene. Örülnék, ha normális fékek lennének, strapabíró váz, kerekek, normális teleszkópok. Nem szeretnék soha többet nem is ismert minőségtelen sz**t venni noname gyártóktól.

A nagyon plafon kb ~120k lenne, de 100k alatt próbálnék meg legszívesebben maradni. Pár ezres belefér, ha nagyon BEST BUY a bicikli. :)

2017. jan. 9. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiért használtan nézegess 26" mtb-t. Nem tudom hol laksz, de ha a környéken van valami bringa bolt ahol árulnak használtat érdemes körbe kérdezni, mert azok biztos át lesznek nézve.
2017. jan. 9. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nincsen. A mostani bicókat is szomszédtól szerváltam, neten körülnézek. :)
2017. jan. 9. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez az 50% terep mit takar? Erdei döngölt föld út,vagy valami komolyabb terep pl:erdőben uttalan-utakon toronyiránt a dzsindzsában?

Mert ha az első akkor jó lehet egy használt ló is. Vagy egy új alap bringa ami tényleg nem tud többet.

De aha második akkor többet kellene erre áldozni.

2017. jan. 12. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy normális teleszkóp kerül 120ba.. testbike bolha, bikemag apró.

Újonnan alap cuccokat kapsz szép színnel lefújva ennyiből.

Deca...lon üzletben van 520, 540 néven több is.. erdei ösvényen gurulni, túrázni jó. Ha valami komolyabbra kell duplázd meg a keretet legalább!

2017. jan. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!