190cm vagyok mekkora biciklit kéne vennem?
Figyelt kérdés
mostani biciklim 19" és nagyon kicsi már nekem, az ülést maxra állítottam a kormányt nem tudom és hátam és térdem is fj biciklizés közben. Mekkroa vázméretet kéne vennem? mire kell odafigyelnem vásárláskor valamint használtat vagy újat vegyek? MTB ben gondolkodom..2014. nov. 15. 18:41
1/5 anonim válasza:
ahány gyártó annyi méret. a merida 19-21col közt ajánl. attól függ hogy összetlós vagy merev bringát válaszatasz.
ha rendes aboltos akkor segitmert amit írtam az "irány mutatás" a tesalkatól is függ,a jó méret megválasztása.
szerintem ujat vagyél,és ha lehet gurulj vele egykicsit vásárlás előtt.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem mountain van de a legnagyobb vazmeret. Tökéletes bár meg kell szokni. Én is 192 cm vagyok. Egyébként meg gepida és agyvaltos. Ajánlom mindenkinek
3/5 A kérdező kommentje:
értem, de boltban sokkal drágáb mint mondjuk neten esetleg használtban.. én max 80-90ezret adnék érte annyiért meg nem találtam megfelelőt.. :/ nincs valami amit ha megnézek jól tudok dönteni? mert a jelenlgin fáj a hátam stb.. mit kell figyelembe venni? a kormány/ülés távolságot? vázmagasság?
2014. nov. 17. 17:12
4/5 anonim válasza:
a kormány/ülés távolságot, vázmagasság. gyakorlatilag mindent mivel te egy egész vagy és a bringa is az.
igen a bolti drágább,de ott van gari,segitség,és bizosan azt kapod amit kérsz.
5/5 A kérdező kommentje:
ÉS mennyiért érdemes biciklit venni? NYáron minden nap 10km-ert használom, tavasz, őszzel meg amikor nem esik az eső, meg amíg 10fok felett van a hőmérséklet, és akkor napi 6km-ert..
De nekem a mostani is tökéletesen megfelel,sőt imádom de fáj a térdem és a hátam tőle..
2014. nov. 17. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!