Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 190cm vagyok mekkora biciklit...

190cm vagyok mekkora biciklit kéne vennem?

Figyelt kérdés
mostani biciklim 19" és nagyon kicsi már nekem, az ülést maxra állítottam a kormányt nem tudom és hátam és térdem is fj biciklizés közben. Mekkroa vázméretet kéne vennem? mire kell odafigyelnem vásárláskor valamint használtat vagy újat vegyek? MTB ben gondolkodom..

2014. nov. 15. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

ahány gyártó annyi méret. a merida 19-21col közt ajánl. attól függ hogy összetlós vagy merev bringát válaszatasz.

ha rendes aboltos akkor segitmert amit írtam az "irány mutatás" a tesalkatól is függ,a jó méret megválasztása.

szerintem ujat vagyél,és ha lehet gurulj vele egykicsit vásárlás előtt.

2014. nov. 16. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem mountain van de a legnagyobb vazmeret. Tökéletes bár meg kell szokni. Én is 192 cm vagyok. Egyébként meg gepida és agyvaltos. Ajánlom mindenkinek
2014. nov. 16. 18:34
 3/5 A kérdező kommentje:
értem, de boltban sokkal drágáb mint mondjuk neten esetleg használtban.. én max 80-90ezret adnék érte annyiért meg nem találtam megfelelőt.. :/ nincs valami amit ha megnézek jól tudok dönteni? mert a jelenlgin fáj a hátam stb.. mit kell figyelembe venni? a kormány/ülés távolságot? vázmagasság?
2014. nov. 17. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

a kormány/ülés távolságot, vázmagasság. gyakorlatilag mindent mivel te egy egész vagy és a bringa is az.

igen a bolti drágább,de ott van gari,segitség,és bizosan azt kapod amit kérsz.

2014. nov. 17. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:

ÉS mennyiért érdemes biciklit venni? NYáron minden nap 10km-ert használom, tavasz, őszzel meg amikor nem esik az eső, meg amíg 10fok felett van a hőmérséklet, és akkor napi 6km-ert..

De nekem a mostani is tökéletesen megfelel,sőt imádom de fáj a térdem és a hátam tőle..

2014. nov. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!