Tudnátok biciklit ajánlani?

Sajnos ennyiből újonnan csak a nagyon alsó kategóriát tudod megvenni.. Használtat inkább nem ajánlok, ha nem értesz hozzá!
Eszedbe ne jusson viszont nagyáruházit venni! Dög nehéz, minősíthetetlenül rossz minőségű, sokszor életveszélyes darabok! Koliken, Century, GTX, Mega giga power és hasonló abnormális névvel... :-D :-D
Az említett üzletben 340 és 520 néven van tűrhető kategória, hozd el, bringázz sokat! :) Van rózsaszín is!
Nekem Merida Juliet van, 130 volt mert előző évi modell. Érdemes körül nézni, ami 120 volt tavaly, most 80-90ért van garanciával bringaboltokban!
M-es méretű váz kell, az 17" szokott lenni.
Ami kötelezően kell még: lámpaszett (ha tutira csak nappal mész, akkor 5-600Ft a villogó szett százasboltban), prizmaszett (fehér, piros), küllőprizma 2db előre (persze hátra is tegyél, de ez a min.), csengő, sisak, mellény. Ha tényleg iskolába mész közutakon, mindenképp szánd rá a sisakra a pénzt.. 10-15eFt között van Bell sisak, az minőségi! Amin kézzel horpasztod a műanyagot, gagyi a csatt és a szíj, azt tedd vissza!
Százas boltban lehet nagyon olcsón venni kiegészítőket szettben, de pl. sárga prizma 160Ft volt a 2db bringaboltban.. Ennyit megér, hogy éljek! :) De 2000 lett volna a mellény, 590 volt a kínaiban.. Ha szűkös is a keret megvettem, mert ködben életet ment! Lakott területen kívül pedig mindig fel kell venni!

A lakatot kihagytam.. U-lakat kulccsal. A számzárast, sodrottat viszik, mint a cukrot!
Amit lehet vegyél le, mikor ott hagyod, mert csodás hobbiként letördösik, lelopják! Felnőttek is!

Jól van na, csak megemlítettem! :-D Az olyan cukcsy csajos! :-D Nekem is antracit színű bringám van..
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!