Milyen biciklit tudnátok ajánlani?
Nem igazán vagyok otthon a témában, ezért kérek tanácsot.
Elsősorban városban, néha kisebb (pár napos) túrákra használnám, 80-85%-ban aszfaltra. Gondolom erre trekking kerékpár lenne megfelelő, és próbáltam is keresgélni, de olyat nem találtam amire egyértelműen azt mondták volna hogy megéri megvenni. Maximum 70-80 ezret szánnék rá és szívesebben vennék újat, de használttal is kiegyeznék ha csak úgy kapok ennyiért normálisat. :D
Leginkább azoknak a véleménye érdekelne, akik vettek ilyen típust ilyen árkategóriában, örülnék ha írnának páran.
Használtan olyat, amin Deore alkatrészek vannak. Lehet merev villás is jó lenne neked, de az ami például ezen van, az már egész jó teleszkóp:
Én valami ilyesmit vennék.
#1, köszi a választ. :)
Igazából ha lehet, olyat keresek ami teleszkópos, de nem tudom az mennyit dob az áron.
Ilyesmire gondoltam: [link] Igen, ez merevvillás, láttam, de pont azért tettem fel a kérdést mert nem tudom megítélni hogy például ez mennyire számít jónak.
Egyébként 180 cm (és férfi) vagyok, ha ez fontos. :D
A Stevens mindenképp jobb:
-azon kazettás agy van, míg a Gepidán menetes
- aluváz, míg a Gepidán dög nehéz Hi-ten
- jó lock-out-os teleszkóp
- fék/váltó/stb. minden jobb rajta
Mindenképpen használtan vegyél valamit, mondjuk a Stevens-hez hasonlót.
Az ideális méretet táblázat alapján megbírod nézni, vagy a belső lábhosszodból ki bírod számolni.
Értettem, köszönöm (ment a pacsi).
Akkor próbálok keresgélni használtakat, és persze ha valaki még tud segíteni vagy van ötlete, nyugodtan írjon. :)
Igen, utánaolvastam és a pedálra tényleg mások is panaszkodnak. :/ Akkor felteszem ez mindegyiknél így van, hiába akarnék mondjuk 200-ast venni.
A baj az, hogy ebben az árban nem igazán találtam másik jó bringát. Bár lehet hogy rossz helyen keresgélek. :D Például Stevenst nem is találtam egyáltalán, a Gepidába viszont több helyen is belefutottam.
Illetve van még ez, [link] - ez sem tűnik vészesnek. Bár mondom, 80.000-nél többet nem nagyon akarok kiadni erre.
Veszel egy Alboin 300-at használtan, azon a pedál már tuti ki van cserélve, de ha nem akkor párezres tétel egy masszív fém pedál, és a világból kimész vele.
Én már több mint 4000km-t beletettem gond nélkül. Kazettás agy, Alivio váltó, kis szerencsével beleférsz a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!