Kerékpáredzés ilyenkor?
Sziasztok!
Országútisok! Ilyenkor november-decemberben, már főleg csak görgőztök, konditermeztek, vagy mentek még hosszabbakat az országúton is? Ha igen, akkor csak nappal, vagy a megszokott útvonalakon sötétben is?
Köszönöm a válaszokat!
Velencei tóköröket megyek ilyenkor is, viszont ilyenkor szigorúan a bicikli úton.
Ajtótól ajtóig nekem 75km... az 2óra néha kicsit több.
Nulla fok alatt én nem.
Akármilyen melegen öltözködöm (persze a mozgásképesség ellehetetlenítése nélkül), nekem a térdem, lábfejem túlhűl.
És állatira kikészíti a tüdőmet.
Mivel görgőm most nincs (és panellakásban meg is ölnének érte, még az elektromos fékes is búgatja a falakat), télen inkább úszással tartom a kondit és bringán csak az alkalmi melegebb napokat használom.
1vagyok, 0fok alatt tesómmal főleg csak montizunk a közeli hegyekben meg ökörködünk, főleg ha van hó... de amit az 1válaszomból kifelejtettem, hogy olyan 5fok alatt, csak akkor indulok el, ha van kit megkérni baj esetén, hogy azonnal pattanjon kocsiba és jöjjön értem...
Tehát tesómmal ilyenkor váltva kerüljük a velencei tavat, soha nem együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!