Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kézmelegítési módszert...

Milyen kézmelegítési módszert ismertek?

Figyelt kérdés
Nem vagy ok egy profi bicajos, de úgy adódott, hogy kerékpárral járok dolgozni. Pokolian fázik a kezem és szó szerint úgy érzem, lefagynak az ujjaim. Vettem már 9 különböző kesztyűt, ami elvileg direkt téli időszakra van, de nekem valahogy azokban is. Már egy kisebb vagyont költöttem rá és semmit sem ér.Annyira szétfagy a kezem, hogy szabályosan fáj. Milyen praktikákat ismertek? Milyet javasoltok? Ki, hogyan oldja meg, hogy ha leszáll a bicajról, akkor is tudjon fogni?

#kerékpározás #praktika #kesztyű #kézmelegítés #elfagyott ujjak
2016. nov. 8. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Polár kesztyű... ha abban is fázik ilyen időben, akkor a keringéseddel van a baj, nem a hideggel.
2016. nov. 9. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hasonló problémám van nekem is, egyelőre nem találtam tuti megoldást. A síkesztyű a legjobb, abban is fázik, de nem olyan nagyon. Viszont szerintem fontos, hogy egy számmal nagyobb legyen a kesztyű, ha passzent, akkor bármiben fázni fog. Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy reggel az első indulásnál lefagynak az ujjaim, de bemegyek a közértbe reggeliért, amikor továbbindulok már nem fázik a kezem, vagy csak sokkal kevésbé... Ki érti ezt?
2016. nov. 9. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:

9 féle kesztyűd van, abból melyik van kerékpározáshoz vagy motorozárhoz kitalálva? Az alap kesztyűkben persze, hogy megfagysz, a jeges menetszél vágja a kezed, ha a külseje nem szigetel! Polár, kötött, szőrös lehet, de belül! Kívül szélálló és vízálló legyen!

Hol vetted és mennyiért? Egy télre való Fox, Dakine, Mavic, Northwave azért már ér valamit.. -40 fokban órákig tesztelik hegyekben, ha ezekben is fázol, akkor sürgősen keress fel egy orvost!

2016. nov. 9. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szokj le a cigiről...
2016. nov. 9. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
A kesztyűket sport boltokban vettem, többek közt decathlon, hervis, sports direct. Szándékosan hideg időre. Konkrétan síkesztyű nincs közte, de beszerzek egyet. Mikor elindulok, az első 15 percben még nem is fázik annyira vagy az még tűrhető, viszont utána annyira átfagy az egész, hogy már fáj. Júliusban volt két éve, hogy nem dohányzom!
2016. nov. 10. 09:24
 6/8 tothp ***** válasza:
Ha nem is érzed, de valószínüleg úgy fogod a kormányt, hogy bizonyos részeken romlik a vérkeringésed. túj görcsösen szorítor, rosz helyen, túl nagy erővel támaszkodsz. ilyenek lehetnek.
2016. nov. 10. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy valami agyon reklámozott sportboltban vetted drágán, az még nem jelenti azt, hogy jó is! :)

S.D.-ben konkrétan a héten voltam, lepratelepnek mondanám! Mindenből utánzat, drágán, nyúlottan, kibontogatva, az eladók flegmáztak mikor megkérdeztem hogy ebből a belsőből kaphatok-e olyat, amit nem rongáltak meg.. cipőm nem bírt 1 évet!

D.L-ban múlt hónapban voltam gatyáért, de mindnek 5-6 centivel rövidebb a hossza, mint kéne! A kesztyűk kb. mint az 1. útba eső kínaiban! Női kellett volna, nem volt. Ill. volt: 2db nyári..

Ezekbe általában bemegyek, körül nézek, jól megtapogatom az anyagokat, megnézem az árakat, majd visítva röhögve kijövök! H..s a legjobb! Ott az eladókat szoktuk szivatni! Teleszkóppumpát keresek mindben.. szó szerint el kell mutogatni, hogy mi az, majd az egész üzlet elkezdi keresni! Mind arra jut, hogy én vagyok a h.lye, fel lehet azt fújni bármelyikkel.... :-D :-D

Mivel nem vagyok tehetős, én a "lidibótban" vettem kesztyűt, eddig egy karácsonyra kapott Mavic Inferno-m volt. 10 évet bírt! Ez a ócó is vízálló, szélálló, tenyérnél párnázott, tépőzáras, fényvisszaverős.. a legjobb, hogy felvettem, azt' na. :-D :-D Semmi extra gél meg űrből jövő anyagnév, nincs túlbonyolítva: puha és melegít! Ja és aláfér még egy vékony kötött! :)

2016. nov. 10. 20:31
 8/8 tothp ***** válasza:
Ja! A lidlis, Aldis Óccsó "szarok" néha meglepően jól szuperálnak. A téli kesztyű tényleg jó. (már amit úgy 3 éve lehetett kapni. akkor vettem, azóta nem kerestem)
2016. nov. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!