Milyen kézmelegítési módszert ismertek?
9 féle kesztyűd van, abból melyik van kerékpározáshoz vagy motorozárhoz kitalálva? Az alap kesztyűkben persze, hogy megfagysz, a jeges menetszél vágja a kezed, ha a külseje nem szigetel! Polár, kötött, szőrös lehet, de belül! Kívül szélálló és vízálló legyen!
Hol vetted és mennyiért? Egy télre való Fox, Dakine, Mavic, Northwave azért már ér valamit.. -40 fokban órákig tesztelik hegyekben, ha ezekben is fázol, akkor sürgősen keress fel egy orvost!
Az, hogy valami agyon reklámozott sportboltban vetted drágán, az még nem jelenti azt, hogy jó is! :)
S.D.-ben konkrétan a héten voltam, lepratelepnek mondanám! Mindenből utánzat, drágán, nyúlottan, kibontogatva, az eladók flegmáztak mikor megkérdeztem hogy ebből a belsőből kaphatok-e olyat, amit nem rongáltak meg.. cipőm nem bírt 1 évet!
D.L-ban múlt hónapban voltam gatyáért, de mindnek 5-6 centivel rövidebb a hossza, mint kéne! A kesztyűk kb. mint az 1. útba eső kínaiban! Női kellett volna, nem volt. Ill. volt: 2db nyári..
Ezekbe általában bemegyek, körül nézek, jól megtapogatom az anyagokat, megnézem az árakat, majd visítva röhögve kijövök! H..s a legjobb! Ott az eladókat szoktuk szivatni! Teleszkóppumpát keresek mindben.. szó szerint el kell mutogatni, hogy mi az, majd az egész üzlet elkezdi keresni! Mind arra jut, hogy én vagyok a h.lye, fel lehet azt fújni bármelyikkel.... :-D :-D
Mivel nem vagyok tehetős, én a "lidibótban" vettem kesztyűt, eddig egy karácsonyra kapott Mavic Inferno-m volt. 10 évet bírt! Ez a ócó is vízálló, szélálló, tenyérnél párnázott, tépőzáras, fényvisszaverős.. a legjobb, hogy felvettem, azt' na. :-D :-D Semmi extra gél meg űrből jövő anyagnév, nincs túlbonyolítva: puha és melegít! Ja és aláfér még egy vékony kötött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!