6 km kerékpározás sík terepen, mennyire dolgoztatja meg a szívet?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 00:22
1/6 anonim válasza:
Egy 120kg-os dagadékét, egy 70kg-os versenyzőét, vagy egy átlagos postásét...
Ugye érzed mennyire értelmetlen így a kérdésed...
2/6 Wadmalac válasza:
Tempófüggő. Meg kerékpáron is múlik. És sok múlik a kondíción is. Aki húsz év tévé előtt sörrel tespedés után ül lóra, belehal.
Aki napi szinten tekerészik, meg sem érzi.
Én 20 év versenyzés múlt utáni jópár év kihagyás után idén kezdtem újra a bringázást, 6 km sík 30-as átlaggal olyan 130-as pulzusszámmal megy.
Egy 120 kg-os dagadék.
:D
3/6 anonim válasza:
Nyugi én is voltam 120kg és outival kerülgettem hétvégente a velencei tavat :) volt, hogy 2*3* is egy nap... körönként 1 megállóval a beguruló büfében... ott is csak vizet utántölteni... ha a kondíció megvan nem jelent semmit a súly... az csak elraktárazott energia :)
4/6 anonim válasza:
6km akkor ér valamit síkon a szívnek, ha könnyű fokozaton a pedált gyorsan pörgetve mész 20-30km/h-val! Így magas pulzusszámmal tudsz menni, így dolgozik a szív!
5/6 anonim válasza:
Hát én 20 év alatt mióta napi szinten tekerek, pont nem azt tapasztaltam, hogy könnyű fokozatban dolgozna a szív... a szív akkor dolgodik, ha az izmok ordítanak az oxigénért... ahhoz pedig izommunka kell nem pedig üres pörgetés.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
2016. okt. 27. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!