Mire figyeljek ha jó kerékpárt szeretnék venni?
Úgy értem, pl. milyen egy jó váltó? Meg úgy az egész bringa, milyen tulajdonságai legyenek, amitől hogy mondjam :D olyan érzésed lesz, hogy le se akarsz szállni róla. Egyszer volt szerencsém ilyenhez, de akié a bringa volt, az egy csomó gyári alkatrészt lecserélt. Hát az én ócska bringám után, élmény volt avval menni :)
Főképp olyanok válaszát várom, akik járatosak ebbe - mert én nem vagyok az sajnos :S
Bocs, ne haragudj!
20/lány vagyok. Rendszeresen használatra szeretném venni, ami most van azt is majdnem naponta használom, van hogy letekerek 4-5 km-t. Szóval nem éppen a boltba járkáláshoz venném. Az ár.. hát nyilván nem holnap venném, kezdtem gyűjteni max. 60 ezer amit meg tudnék fizetni, akiről írtam fent, neki se került ennél többe. De igazából erre is kíváncsi vagyok, hogy mennyit kéne ill. mennyit érdemes rászánni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!