Milyen BMX-et vegyek?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, sosem bringáztam, nem tudom, teljesen kimaradt az életemből, persze tudok, meg 5 évente egyszer átmentem a szomszédba, de ennyi, és tegnap bekattantam és tekertem egyet, és hatalmas élmény volt, ezért úgy döntöttem, hogy meg szeretnék tanulni kicsit jobban.
hogy mire kellene? főleg városban való közlekedésre, és alap trükköket akarok megtanulni.
50.000-80.000 közötti árban gondolkodom, de totál hülye vagyok a témához. segitenétek?
2016. szept. 26. 23:33
1/4 A kérdező kommentje:
eddig egy MONGOOSE - MISCIEF-nél vagyok
2016. szept. 27. 00:04
2/4 Davee88 válasza:
Mongoose-t semmi felekeppen ne vegyel mert sz*rok.. 80 ezerbol vegyel pl facebookrol hasznaltan, sokkal jobban megeri, de ujonnan ne vegyel soha.. Van egy facebook oldal: Minden magyar BMX-es.. ..ebbe lrpj be, es talalsz jokat es teljesen megeri es jok is. :)
3/4 anonim válasza:
"...de ujonnan ne vegyel soha..."
de mindig uj bringát vegyél nem tudhatod az előző tulaj mit müvelet vele,mekkorát esett,honnan ugrott le,hányszor vitte szervízbe.
nézelődj itt: [link]
bringát nem árulnak de megírják mi a frankó.
4/4 anonim válasza:
Ha igazan jót szeretnel kezdoknek kis ugratáshoz meg tekereshez a gt bico bőven elèg ha nagyba gondolkodsz és te profi szeretnel lenni akkor a márkákat kell megtanulnod hogy mit szeretnel és az ősze és szét szedèst...en is összerakom a bicoim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!