Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országútihoz egy ilyen sisak?

Országútihoz egy ilyen sisak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rájöttem hogy nem akarok kockáztatni, veszek valami sisakot, de megmondom őszintén annyira nem tetszenek az országútis sisakok.

[link]

Szerintetek nagyon hülyén néznék ki országútival/fixivel egy ilyen teknővel a fejemen? Még nem volt sisakom ha ezért tapasztalatokat észrevételeket szívesen fogadok!

2016. szept. 23. 09:51
1 2
 1/16 anonim válasza:
Haveromnak fixihez hasonlója van, de országútihoz szerintem ez irtó béna :D
2016. szept. 23. 14:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Az lehet de két bringához örülök ha egy bilire telik. :D
2016. szept. 23. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a bajod a normál sisakokkal. Vannak egész pofás darabok.
2016. szept. 23. 16:36
 4/16 Alex Fly ***** válasza:
100%

Azért akarsz sisakot venni, hogy kinézzél, vagy azért, hogy védd a fejed?

Az első esetben megnyugodhatsz: az időfutamsisakok hasonlóan zárt szerkezetekn a második esetben szintén, hiszen védi a fejed.

Ha demagóg akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy bármilyen sisaknál hülyébben néznél ki kiloccsant agyvelővel...

2016. szept. 23. 18:55
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Legalább lesz mire edzeni, ezzel már elég gyorsan kell menni ahhoz hogy hűtsön valamit a menetszél.
2016. szept. 23. 19:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Nézegess Rudy Project, Giro, Salice, BBB, POC sisakokat
2016. szept. 23. 23:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senkit nem érdekel rajtad kívül, hogy milyen sisakban bringázol, úgyhogy olyat vegyél, ami neked jó.
2016. szept. 24. 00:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnék sisakot venni hogy jól nézzek ki, csak volt egy elég meredek esetem a napokban és most jutottam el arra a pontra hogy igen is kell, még ha csak a kisboltig is megyek le... Csak ha már elköltök egy nagyobb összeget (,igen nekem 20 ezer forint már nagyobb összeg, sajnos nem vet fel a pénz) akkor már próbálnék valami olyat kifogni amivel nem néznék ki az átlagosnál is hülyébben (pedig ez nálam kihívás). Ezért kértem a segítségeteket és a véleményeteket, főleg úgy hogy ez lesz az első sisakom.
2016. szept. 24. 01:19
 9/16 tothp ***** válasza:

[link]

vagy egy ilyen? Lidl-ben néha kapható 3 ezer forint körül. De van, hogy még olcsóbb. Nem feltétlenül outi. de egy fokkal jobban néz ki, mint a BMX-es bili

2016. szept. 24. 19:49
 10/16 anonim ***** válasza:
15%

Országútival 60 körüli tempó akár laza átlagnak is mondható. Eszedbe ne jusson valami value sisakot venni, 30 felett ezek az olcsók inkább életveszélyesek! Az fog belefúródni az agyadba!

Rudy Project-től a Rush vagy Giro, Bell márkájú sisak, esetleg még egy Uvex-et is elcsíphetsz akciósan! De ne nagyáruházi legyen!!!

2016. szept. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!